De cum a pășit energia Scorpionului în activările planetare, am și simțit cum se trezesc în mine lucruri de transmis. Iată-mă la taste, începând cu o postare dedicată cheii 28…și energiei de început a semnului zodiacal al Scorpionului.

Pentru mine semnul Scorpion stă bine pitit în hartă, așa cum îi place energiei de acest fel, să stea ascunsă…se arată doar când e nevoie. Cheia 28 colorează Sfera Evoluției din profilul meu de Cheile Genelor și se află în Canalul Luptătorului alături de poarta 38 în profilul de HD. Astrologic vorbind, cheia 28 este o cheie de început de Scorpion, care în cazul meu colorează planeta Pământ din harta natală. Cu această ocazie vă invit să explorați, pe lângă activarea lui 28 în harta voastră, și semnul zodiacal în care se află Pământul / Sfera Evoluției. Este foarte importantă energia Pământului în harta noastră, doar suntem pământeni. Am publicat deja o serie de articole și videouri pe tema aceasta, le puteți viziona pe blog / pagina de FB și canalul de YouTube.

Revenind la 28, minunată și intensă cheie. Titlul menționat în carte Cheile Genelor este foarte sugestiv pentru a cuprinde esența acestei activări…Acceptarea laturii întunecate…Deci da, 28-ul are și o latură întunecată, dacă nu mai multe. Detaliez imediat la ce fel de întuneric se referă. Pentru că tot dă mâna cu arhetipul Scorpionului, care pentru mulți pare buhuhu!!!…28-ul este locul unde se întâlnesc poveștile despre bau bau. 28-ul este un bau bau sub acoperire. Sau uneori fără acoperire. Energiile întunecate se pot întâlni aici, ca la o masă rotundă a cavalerilor întunecați. Majoritatea posesorilor de cheie 28 au trăit o dată, cel puțin, viața în tărâmurile etichetate generic cu eticheta răului – alcool, droguri, sex, atracția pentru pericol și nepermis. Și nu zic că sexul sau băutul unui pahar de vin activează automat energia răului, doar că 28-ul este dornic de intensitate, el duce lucrurile la extrem, vrea să trăiască TOT. Mult, intens, nepermis…toate îi aduc zvâcul acela specific. Ca să nu rămânem agățați într-un concept al întunericului distorsionat, simt să menționez o asociere a lui 28 cu termenul de Cavaler Întunecat, în special dacă în profil aveți întregul Canal 28-38…prototipul Eroului care pleacă în misiunea căutării unui Scop…de regulă un Scop Înalt…Erou sau Cavaler ce poate să întâlnească în calea sa și zone întunecate, provocări, tentații. Și Eroul 28 nu se dă în lături de la a le încerca, pentru că vrea ca drumul său să fie TOTAL, cu bune și rele. Totalitatea este Darul cheii 28. Aici intevine Scorpionul, semnul zodiacal cu cea mai mare putere de a se transforma. Viața celor cu activări planetare “scorpionoase” este cu de TOATE! Au trecut și prin întuneric și prin lumină, au transformat răul în bine, s-au reinventat și și-au acceptat latura întunecată pentru a putea evolua și trece mai departe, deschizând aripile de vultur, un alt simbol asociat energiei acestui semn.

Aflat în zona sa de naturalețe, cel care are activ 28-ul iubește să exploreze și să trăiască viața! TOTAL! Se lasă putrat de experiențe diverse care îi îmbogățesc cunoașterea și viața. Și este cel care, dacă îți povestește despre ceva, SIGUR a și trăit … la MAXIM experiența respectivă. Există o bucurie în a simți viața și intensitatea ei ce se poate traduce, în exterior, ca rebeliune. Și da, 28-ul are latura sa rebelă, doar este o poartă individuală preocupată de făurirea propriului destin. În Human Design acestă poartă se numește poarta celui care își asumă riscuri sau a iubitorului de risc… chiar a jucătorului. Ce joc joacă posesorul acestei activări? Jocul VIEȚII. Ce riscuri își asumă posesorul de cheie 28? Riscurile care îl fac să trăiască și să experimenteze intensitatea vieții.

Când poarta 28 întâlnește poarta 38, formând împreuna Canalul 28-38 al Luptătorului, avem energia intensității de a trăi total viața, împletită cu perseverența și determinarea de a continua lupta către idealurile propuse. Energie a circuitului Invididual, intensitatea lui 28/38 este orientată către importanța trăirii drumului individual, al scopului personal care, de îndată ce este trăit și experimentat în diversele fațete ale sale, devine important pentru întreaga comunitate. Căci fiecare individ care își trăiește cu bucurie viața și își asumă trăirea vieții în aliniere cu Scopul, devine o inspirație pentru ceilalți, un Lupător plin de vitalitate, un Erou care îndraznește să înfrunte balaurii și să îi încurajeze și pe ceilalți să danseze viața în ritmul Totalității.

Sunt multe de povestit despre acestă minunată activare. Este una dintre cele mai dragi mie…sper că acum vă este și vouă drag de 28-le din profilul vostru…sau din profilul celor dragi. În încheiere las două idei la dospit, curioasă fiind de ce tip de revelații aduc și pentru voi.

Prima este frumoasa asociere pe care Astrologia Vedică o face acestei activări cu Zeul Vântului…Vayu…las mai jos un citat cu care eu am rezonat și vă invit să urmăriți și videoul realizat de un foarte interesant astrolog pe această temă ( linkul este în descrierea de mai jos). Vântul este un simbol interesant pentru 28, mai ales pentru că spiritul liber, de explorator, este foarte prezent aici. Veți auzi în descrierea de mai jos mențiunea legată de asiddhi…pentru cei familiarizați cu Cheile Genelor s-ar putea să se aprindă niște “beculețe” interesante…Siddhi/Asiddhi…

The Far-blowing Wind needs to drift, for imperfection.

https://www.youtube.com/watch?v=R5_cblxDjSc&t=161s

A doua temă de contemplare pe care a adus-o energia lui 28 în viața mea, temă pe care v-o împărtășesc și vouă este legată de preavorbitul cuvânt Scop. Toți căutăm Scopul…dar câți dintre noi îl și trăim? Închei prin a menționa că lecția cea mai faină pe care mi-a adus-o această cheie este aceea legată de curajul de a ne TRĂI scopul. 28-ul iubește viața, are curajul să îi vadă toate laturile, fie ele pline de lumină sau umbră…iar pofta cu care își trăiește viața se topește spre mularea cu Scopul mai Înalt.

Curaj ne trebuie să ne TRĂIM Scopul, nu numai să îl căutăm, iar energia Totală a lui 28 asta a adus pentru mine…curajul de a FI, cu bune și cu rele! 100%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *