Precum am scris în articolul anterior dedicat cheii 12, cheie pe care am ales să o reprezint în cadrul inițiativei minunate Unlock Your Design, astăzi vă voi prezenta propria-mi poveste, ca posesoare a acestei activări în sfera EQ / planetei Marte. Am pretrecut ceva timp analizându-mi profilul de Chei și Human Design și am decis că aceasta este una dintre activările care îmi spune bine o parte a poveștii de viață. Am ales ca astăzi să mă deschid vouă și să vă povestesc mai multe. Despre generalitățile acestei Chei puteți citi aici, acum voi detalia mai mult propria viziune asupra poveștii.

Contemplând imaginea care îmi sosește în minte când las această cheie să își transmită mesajul prin mine, am vizualizat semnul acela pus pe ușa magazinelor…închis sau deschis…sau uneori acel vin imediat imposibil de cuantificat. Cam asa este, pentru mine, emanația acestei chei. Nu știi niciodată în ce stare se găsește posesorul cheii și ba nimerești când este deschis, sociabil, primitor…ca un magazin plin de marfă nouă cu vânzători zâmbitori și amabili, ba nimerești când e închis și apuci, dacă nu sunt trase obloanele, să te uiți pe geam să vezi ce poți găsi înauntru. Și îți pui în gând să revii a doua zi sau peste o săptămână și, din nou, nu se știe dacă este deschis sau dacă iar prinzi vreun vin imediat lipit pe ușă. Cam așa e și cu posesorii cheii 12. Recunosc povestea aceasta atât de grăitoare pentru mine…ba oferim acces, ba nu, ba suntem calzi și deschiși, ba prețioși sau inabordabili. Ce credeți că se află în spatele acestui comportament capricios?

Romantismul. Poarta 12 este o poartă romantică și așa sunt și cei care o au în profil. Iubesc iubirea și seducția rafinată ( să nu uităm că este în semnul Gemenilor, maaaare iscusit în cuceriri pline de poveste). Ne deschidem atât cât considerăm că este necesar pentru a-l cunoaște pe celălalt și a-l descoperi, dar rapid ne retragem, pentru a lăsa loc finei seducții. Și aici avem primul hop…trăim în vremuri în care nu mai are nimeni chef și timp pentru seducțiile fine, pentru poezie și romantism. Pentru mulți dintre cei care nu au cheia 12 sau 22, romanticul acesta capricios pare o gaură neagră în care nu merită investită atâta răbdare…și mulți renunță să ne mai cânte sau să ne mai scrie poezii ( mă refer la modul metaforic…și nu numai). Trăim în vremurile eficienței, vremuri în care și romanticul 12 se adaptează. de multe ori intrând în umbra elitismului sau a închiderii. Dacă voi, sau cei dragi vouă au această poartă în profil, nu uitați un element important….aveți o inimă MARE, iubitoare de iubire.

Scriu acest articol pentru a fi vocea ( sub forma cuvintelor scrise acum) celor care cred în iubire și în frumos. Mă bucur că existăm și că ne descoperim și că îndrăznim să ne aratăm. Pentru unii dintre noi încă mai contează rafinamentul cuvintelor, gingășia florilor și a ținutului de mână. Iubirea este secretul adevăratei puteri și posesorii de cheie 12 au un nas tare fin în a detecta ce este autentic și ce nu. Inclusiv în iubire, artă, mâncare, natură, muzică. Ne place joaca de-a iubirea, seducția fină, însă foarte selectivi suntem când vine vorba despre a ne deschide total. Puteți întreba posesorii de cheie 12 (uneori și pe cei cu 22) cum văd iubirea și de cred în THE ONE ( tare interesant de explorat și ce semnifică acest the one…e posibil să fiți surprinși, să nu fie ceea ce bănuiți). Cei mai mulți dintre noi simt că există acela sau aceea care deține cheia potrivită pentru a ne înțelege cu totul inima pură. Va fi tare greu să ne arătăm toate culorile, deși poate ceilalți le percep oricum, dacă nu șimțim autenticitatea și puritatea. Și vom testa, vom avea răbdare să vedem adevăratele intenții, vă vom duce în lumi secrete doar pentru a vedea dacă și voi credeți și vedeți puritatea.

Pentru romantici iubirea este un aliment, acel elixir al vieții veșnice despre care povesteam în articolul trecut. Dacă este hrănit cu hrana potrivită, romanticul are o putere de creație uluitoare. Să nu uităm că această poartă se află în centrul gâtului și că este o poartă de Manifestare. Ca și chakra 2 și energia asociată ei, și centrul gâtului este un centru alchimic și un centru de tranțizie și de rafinare. Multe sunt cele ce iau naștere aici, precum ziceam, este o poartă a Secretelor, iar centrul gâtului este ca o vamă între corp și cap, între pământean și divin. De aici și nevoia noastră de timp, de răbdare, de analiză. Exact ca magazinul care are semnul închis, așa este și încăperea alchimică a celui ce are cheia 12. Din când în când ne închidem, avem nevoie să discernem dacă hrana și iubirea primită este cea care poate da naștere unui ceva cu potențial transformator sau nu. Și mulți nu au răbdarea să ne aștepte sau nu vor să simtă asprul ochi ce discerne…și ne consideră complicați, capricioși, neimplicați, reci, instabili, secretoși sau mai știu eu cum. Și da, suntem toate cele enumerate. Eu, cel puțin, chiar sunt asa. Dincolo de această vamă, de această zonă în care tot primiți mesajul închid/deschis, e o lume aparte. O să vă prezint aspecte ale ei, în stilul nostru caracteristic, picătură cu picătură. 🙂 (parcă presimt comentarile…ooo, sunteți încă în umbră, nu vă deschideți total, ne dați sentimentele cu țârăita, nu sunteți suficient de evoluați și deschiși spiritual…bla, bla, bla…am auzit de sute de ori asta!)

Vezi adevărul, vorbești adevărul.

Precum am menționat, centrul alchimic al gâtului poate fi văzut drept un hub creativ…se nasc lucruri aici, așa cum se nasc și din centrul sexual. Aici avem de a face cu un altfel de centru sexual. Romanticul caută iubirea pentru că știe că focul aprins în inima lui pune în mișcare un imens proces creator. Aici se naște arta cuvântului, arta iubirii rafinate, arta conexiunii cu lumea chakrelor superioare. Romanticul știe de ce este selectiv…el are un important rol în a crea artă pură, în a comunica adevărul cel pur și este responsabil de această zonă vamală dintre corp și spirit. Chiar dacă vrea, nu poate da acces fără a discerne, pentru că ceea ce creează știe că nu îi aparține, ci că el este un canal de comunicare, un canal prin care se comunică. Porții 12 i se mai spune și profetul (12.4 si 41.4), iar dacă vă aplecați asupra însemnătății termenului veți vedea cât de importantă este puritatea interioară pentru un astfel de om. Profetul este cel care transmite cuvântul Divinității, el este mesagerul. Profetul are nevoie de simțuri fine pentru a primi mesajul, pentru a discerne care este mesajul adevărat și are nevoie să rămână pur pentru a putea transmite un mesaj nedistorsionat. De multe ori puterea creației este foarte importantă aici, ca misiune pe pământ și de multe ori acea selectivitate în a alege partenerul potrivit este dată și de a ști că avem nevoie de cineva care să ne înțeleagă ciudățeniile și care să ne aprindă scânteia potrivită prin rafinament și discernamânt. Și atunci nu mai este despre the one ca destinație finală, ci despre a avea alături omul potrivit pentru a ne trăi misiunea mai înaltă…cu the one spre a trăi conexiunea cu divinitatea ( adevăratul the one) și puritatea.

Voi, dragi frați și surori de cheie 12, cum percepeți puterea creativă și cât de important este romantismul în viața voastră? Pe curând!

Video pe tema Cheii / Porții 12

Sursa foto:

https://stickermarket.ro/inchis-deschis-30x23cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *