Astrologia și autocunoașterea au fost și sunt subiecte fascinante pentru mine. Consider că a te cunoaște și a te înțelege mai bine îți oferă posibilitatea sporirii calității vieții. Dacă dorești, sunt aici pentru a descifra misterele hărții tale natale. Sunt sigură că vor fi surprinzătoare descoperirile, atât pentru mine, cât și pentru tine.

Putem lucra folosind mai multe tipuri de metode și tehnici de autocunoaștere, mă voi adapta necesităților tale. Indiferent că tema aleasă este una legată de propria persoană, carieră sau relaționare, serviciile astrologice pe care eu le ofer au cost fix iar plata se face fie numerar, dacă ne întalnim personal, sau direct prin transfer bancar, variantă posibilă și pentru întâlnirea online (Skype, Whatsapp, FB etc.)

Costul unei sedințe de o oră este 120 lei, iar costul unei sedințe de o oră și jumătate este de 150 lei.

Pentru a putea calcula harta ta natală, sau a persoanei pentru care lucrăm, am nevoie de data nașterii, locul nașterii și ora nașterii (cât mai precisă). În cazul în care ora nașterii nu este clară, mi-ar fi de ajutor un interval orar în care să calzulez harta ( de exemplu: dimineața – între 9.00 si 10.15, sau seara între 18.30 și 21.00). Dacă ora este total necunoscută, ne vom concentra pe pozișiile planetare și mai puțin pe ascendent/descendent.

Poți face o programare fie scriindu-mi aici sau aici, fie folosind direct calendarul de mai jos. Confirmarea programării o voi face în cel mai scurt timp posibil.

This site is protected by wp-copyrightpro.com