Astrologia și autocunoașterea au fost și sunt subiecte fascinante pentru mine. Consider că a te cunoaște și a te înțelege mai bine îți oferă posibilitatea sporirii calității vieții. Dacă dorești, sunt aici pentru a descifra misterele hărții tale natale. Sunt sigură că vor fi surprinzătoare descoperirile, atât pentru mine, cât și pentru tine.

Putem lucra folosind mai multe tipuri de metode și tehnici de autocunoaștere, mă voi adapta necesităților tale. Indiferent că tema aleasă este una legată de propria persoană, carieră sau relaționare, serviciile astrologice pe care eu le ofer au cost fix iar plata se face fie numerar, dacă ne întalnim personal, sau direct prin transfer bancar, variantă posibilă și pentru întâlnirea online (Skype, Whatsapp, FB etc.)

Costul unei sedințe este stabilit în funcție de complexitatea subiectelor abordate, astfel, exista 4 tipuri de servicii ( toate tipurile de hărți pe care le realizez îmbină sisteme de autocunoaștere precum Human Design-ul, Cheile Genelor, astrologia europeană și cea vedică):

  • Astrograma natală – discutăm în detaliu temele relevante ale hartii tale personale – sedința de o oră este 190 lei.
  • Astrograma de cuplu/relațională – discutăm în detaliu harta ta și a persoanei dragi și ne concentrăm pe dinamica de cuplu – sedința de o oră este 240 lei.
  • Astrograma familiei – discutăm despre tine, soțul/soția și copii, centrându-na pe dinamica de familie și pe modul în care cei mici pot fi înteleși mai bine și ghidați pe un traseu armonios din timp – sedința de o oră jumatate este 310 lei.
  • Astrograma previzionară – discutăm despre influențele planetare asupra hărții tale natale și analizăm care este dinamica perioadei ce urmează pentru tine, în domenii care sunt de interes – carieră, iubire, familie, sănătate etc. – sedința de 30 min.este 110 lei. Pentru o intelegere profunda a dinamicii planetare, este recomandat ca inainte de astrograma previzionara sa se lucreze cea natala. In cazul in care se lucreaza ambele in aceiasi sedinta, pretul unei sesiuni care sa includa astrograma natala si pe cea previzionara este de o ora jumatate si costa 270 lei.
  • Sedinta de follow-up, pentru clientii care revin si care doresc aprofundarea hartii sau au noi teme de discutie – sesiunea de 40 min. este 120 lei.
  • Planeta dominantă – acest tip de sesiune este conceput pentru persoanele care vor să aibă o perspectivă mai largă asupra hărții natale și oferă o vedere mai amplă asupra dinamicii astrologice specifice vieții lor . Vom discuta care este planeta dominantă în harta ta natală, ce înseamnă acea energie planetară și cum se manifestă în viața de zi cu zi, aspectând planetele personale și subiectele personale. Sesiunea de 30 min. este 80 lei.
  • Sfera Chemării interioare/ Sfera Chemării exterioare – această sesiune este concepută pentru persoanele care doresc să înțeleagă mai bine esența lor interioară și care sunt blocajele principale care limitează exprimarea cu lejeritate a talentelor native. Vom analiza și modurile în care se pot calibra mai ușor și plăcut cu menirea lor, mai înaltă, aducătoare de prosperitate și împlinire. Sesiunea de 40 min. este 110 lei.

Pentru a putea calcula harta ta natală, sau a persoanei pentru care lucrăm, am nevoie de data nașterii, locul nașterii și ora nașterii (cât mai precisă). În cazul în care ora nașterii nu este clară, mi-ar fi de ajutor un interval orar în care să calzulez harta ( de exemplu: dimineața – între 9.00 si 10.15, sau seara între 18.30 și 21.00). Dacă ora este total necunoscută, ne vom concentra pe pozițiile planetare și mai puțin pe ascendent/descendent.

Poți face o programare fie scriindu-mi aici sau aici, fie folosind direct calendarul de mai jos. Confirmarea programării o voi face în cel mai scurt timp posibil.

This site is protected by wp-copyrightpro.com