Astrologia și autocunoașterea au fost și sunt subiecte fascinante pentru mine. Consider că a te cunoaște și a te înțelege mai bine îți oferă posibilitatea sporirii calității vieții. Dacă dorești, sunt aici pentru a descifra misterele hărții tale natale. Sunt sigură că vor fi surprinzătoare descoperirile, atât pentru mine, cât și pentru tine.

Putem lucra folosind mai multe tipuri de metode și tehnici de autocunoaștere, mă voi adapta necesităților tale. Indiferent că tema aleasă este una legată de propria persoană, carieră sau relaționare, serviciile astrologice pe care eu le ofer au cost fix iar plata se face fie numerar, dacă ne întalnim personal, sau direct prin transfer bancar, variantă posibilă și pentru întâlnirea online (Skype, Whatsapp, FB etc.)

Costul unei sedințe este stabilit în funcție de complexitatea subiectelor abordate, astfel, exista 4 tipuri de servicii:

  • Astrograma natală – discutăm în detaliu temele relevante ale hartii tale personale – sedința de o oră jumătate este 150 lei, sau varianta de o oră la 120 lei.
  • Astrograma de cuplu/relațională – discutăm în detaliu harta ta și a persoanei dragi și ne concentrăm pe dinamica de cuplu – sedința de o oră este 150 lei.
  • Astrograma familiei – discutăm despre tine, soțul/soția și copii, centrându-na pe dinamica de familie și pe modul în care cei mici pot fi înteleși mai bine și ghidați pe un traseu armonios din timp – sedința de o oră jumatate este 180 lei.
  • Astrograma previzionară – discutăm despre influențele planetare asupra hărții tale natale și analizăm care este dinamica perioadei ce urmează pentru tine, în domenii care sunt de interes – carieră, iubire, familie, sănătate etc. – sedința de o oră este 120 lei. Pentru o intelegere profunda a dinamicii planetare, este recomandat ca inainte de astrograma previzionara sa se lucreze cea natala. In cazul in care se lucreaza ambele in aceiasi sedinta, pretul unei sesiuni care sa includa astrograma natala si pe cea previzionara este de o ora jumatate si costa 200 lei.
  • Sedinta de follow-up, pentru clientii care revin si care doresc aprofundarea hartii sau au noi teme de discutie – sesiunea de o ora este 80 lei.

Pentru a putea calcula harta ta natală, sau a persoanei pentru care lucrăm, am nevoie de data nașterii, locul nașterii și ora nașterii (cât mai precisă). În cazul în care ora nașterii nu este clară, mi-ar fi de ajutor un interval orar în care să calzulez harta ( de exemplu: dimineața – între 9.00 si 10.15, sau seara între 18.30 și 21.00). Dacă ora este total necunoscută, ne vom concentra pe pozișiile planetare și mai puțin pe ascendent/descendent.

Poți face o programare fie scriindu-mi aici sau aici, fie folosind direct calendarul de mai jos. Confirmarea programării o voi face în cel mai scurt timp posibil.

This site is protected by wp-copyrightpro.com