Astrologia și autocunoașterea au fost și sunt subiecte fascinante pentru mine. Consider că a te cunoaște și a te înțelege mai bine îți oferă posibilitatea sporirii calității vieții. Dacă dorești, sunt aici pentru a descifra misterele hărții tale natale. Sunt sigură că vor fi surprinzătoare descoperirile, atât pentru mine, cât și pentru tine.

Putem lucra folosind mai multe tipuri de metode și tehnici de autocunoaștere, mă voi adapta necesităților tale. Indiferent că tema aleasă este una legată de propria persoană, carieră sau relaționare, serviciile astrologice pe care eu le ofer au cost fix iar plata se face fie direct cu cardul pe site, sau direct prin transfer bancar, indiferent dacă alegi să ne întâlnim face to face sau preferi întâlnirea online (Zoom, Whatsapp, FB etc.)

Costul unei sedințe este stabilit în funcție de complexitatea subiectelor abordate, astfel, exista 4 tipuri de servicii ( toate tipurile de hărți pe care le realizez îmbină sisteme de autocunoaștere precum Human Design-ul, Cheile Genelor, Astrologia europeană și cea vedică):

 • Astrograma natală – discutăm în detaliu temele relevante ale hartii tale personale – sedința de o oră este 230 lei.
 • Astrograma de cuplu/relațională – discutăm în detaliu harta ta și a persoanei dragi și ne concentrăm pe dinamica de cuplu – sedința de o oră este 280 lei.
 • Astrograma familiei – discutăm despre tine, soțul/soția și copii, centrându-na pe dinamica de familie și pe modul în care cei mici pot fi înteleși mai bine și ghidați pe un traseu armonios din timp – sedința de o oră jumatate este 330 lei.
 • Sedinta de follow-up, serviciu oferit exclusiv pentru clienții care revin și care doresc aprofundarea hărții sau au noi teme de discuție pe baza hărților deja calculate – sesiunea de 40 min. este 150 lei (preț final, la care nu se aplică vouchere sau reduceri).
 • Profilul Hologenetic de Cheile Genelor – Aprofundarea temelor Unice activate în codurile tale genetice – acest tip de sesiune este dedicată celor care doresc să aprofundeze Profilul lor Hologenetic și celor care doresc să lucreze în sesiuni private cu această minunată învățătură. Vom detalia ce semnifică cele trei benzi de frecvență pe care se pot afla Cheile, care este semnificația liniilor și sferelor din profilul vostru. Putem îmbina și partea de Astrologie, pentru a ancora mai bine informația din Profilul Hologenetic. Acest tip de citire este potrivită pentru cei atrași de studiul intens, profund și celor care doresc să lucreze constant cu sinele. Sesiunea de o oră și 15 min. este 250 lei.
 • Ritmurile Planetare în viața TA – acest tip de sesiune 1 la 1, sau de curs ( vezi pagina de cursuri sau pagina de FB pentru a vedea când sunt astfel de teme în programa de studiu) este adresată celor care doresc să înțeleagă mai bine fazele specifice prin care trec, din punct de vedere astrologic. Este utilă celor care trec au au trecut prin următoarele cicluri planetare: întoarcerea lui Saturn ( 28-30 ani, 58-59 de ani), opoziția lui Uranus ( 38 – 45 de ani), întoarcerea lui Chiron ( 49 – 51 de ani). Aceste etape sunt foarte importante în dezvoltarea noastră și în maturizarea armonioasă și asumată, iar Astrologia vă ajută să integrați mai ușor lecțiile cu care vin aceste influențe planetare. Sesiunea de 45 de min. este 180 lei.
 • Călătoria ghidată de Lilith – Despre rebeliune și eliberare – acest tip de sesiune este dedicată spiritelor libere care vor să înțeleagă parcursul specific pe care îl are energia Lilith în hărta natală ( Lilith este un plasament care indică zonele de rebeliune, reprimare și eliberare, contactul cu părțile taboo, cu sexualitatea și intependența). Vom detalia cele trei tipuri principale de marcaje ale lui Lilith în harta natală – Asteroidul Lilith, Luna Întunecată Lilith și Luna Neagră Lilith. Vom discuta care este plasamentul acestora în casele și semnele din harta ta natală, ce înseamnă energia lor și cum îți influențează această călătorie viața personală. Sesiunea de 45 min. este 177 lei.
 • Astrograma Temei prioritare / de interes pentru tine – Sănătate, Carieră, Vocație, Finanțe etc. – acest tip de sesiune este dedicată celor care vor să înțeleagă UN aspect specific al hărții natale ( poate fi vorba de sănătate, alegerea corectă a carierei, tema dezvoltării talentelor sau a câștigării banilor etc.) și au nevoie o vedere detaliată asupra unui anumit subiect important al vieții lor. Vom discuta care este plasamentul anumitor case în harta ta natală, ce înseamnă acea energie planetară / zodiacală și cum îți influențează asta viața. Sesiunea de 35 min. este 150 lei.
 • Planeta dominantă – acest tip de sesiune este conceput pentru persoanele care vor să aibă o perspectivă mai largă asupra hărții natale și oferă o vedere mai amplă asupra dinamicii astrologice specifice vieții lor . Vom discuta care este planeta dominantă în harta ta natală, ce înseamnă acea energie planetară și cum se manifestă în viața de zi cu zi, aspectând planetele personale și subiectele personale. Sesiunea de 30 min. este 120 lei.
 • Sfera Chemării interioare/ Sfera Chemării exterioare – această sesiune este concepută pentru persoanele care doresc să înțeleagă mai bine esența lor interioară și care sunt blocajele principale care limitează exprimarea cu lejeritate a talentelor native. Vom analiza și modurile în care se pot calibra mai ușor și plăcut cu menirea lor, mai înaltă, aducătoare de prosperitate și împlinire. Sesiunea de 40 min. este 150 lei.
 • Povestea Activării Unice – această sesiune intensă este concepută pentru persoanele care doresc să aprofundeze anumite activări specifce din harta lor natală (chei, porți, anumite grade astrologice etc. – o activare ține aproximativ o săptămână) și care sunt darurile și provocările principale pe care aceste activări le aduc în viața lor. Sesiunea de 30 min. este 90 lei.
 • Hai să ne cunoaștem! – Ședință gratuită dedicată celor care doresc să ne cunoaștem și care nu au mai lucrat sesiuni 1 la 1 cu mine. Vom discuta timp de 15-20 minute despre interesul vostru în Astrologie, ce tipuri de servicii vi se potrivesc, ce tipuri de cursuri și vom avea ocazia să interacționăm înainte de a hotărî dacă dori8ți să explorați domeniul Cunoașterii și Auto-cunoașterii cu mine. Putem sta despre subiectele de interes pentru voi, despre cum credeți că vă poate fi de folos Astrologia…despre orice considerați relevant în drumul evolutiv. Îmi puteți scrie datele voastre complete de naștere – zi, lună, an, oră locul nașterii, pentru a vă putea genera și trimite hărțile.
 • Pentru a putea calcula harta ta natală, sau a persoanei pentru care lucrăm, am nevoie de data nașterii, locul nașterii și ora nașterii (cât mai precisă). În cazul în care ora nașterii nu este clară, mi-ar fi de ajutor un interval orar în care să calzulez harta ( de exemplu: dimineața – între 9.00 si 10.15, sau seara între 18.30 și 21.00). Dacă ora este total necunoscută, ne vom concentra pe pozițiile planetare și mai puțin pe ascendent/descendent.

  Poți face o programare fie scriindu-mi aici sau aici, fie folosind direct calendarul de mai jos. Confirmarea programării o voi face în cel mai scurt timp posibil.Dacă în maxim o zi de la realizarea programării nu ai primit nici un semn înapoi de la mine, te rog dă-mi un sms sau mesaj pe WhatsApp la numărul 0723.563.053 și menționează-mi că ai o programare neconfirmată. Mulțumesc! Să creștem și să evoluăm împreună!
  Alege limba
  Locatie
  Servicii cerute
  Servicii extra
  Data si ora
  Recurring info
  Informatii
  Confirmare
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Mulțumim pentru programare!
  Numărul tău de programare este:STID CONSEIL SRL
J29/383/2016 | CUI 35685420
RO63BTRLRONCRT0338438701 | BANCA TRANSILVANIA

© 2021 — Artela.ro. Toate drepturile sunt rezervate.