Când provocarea personală te pune pe Cale

Ei bine…trag AER în piept și vă scriu astăzi un articol despre un subiect pe care nu îmi imaginam vreodată că voi avea curajul să îl fac public. Simt și eliberare și frică în același timp, știu că vor fi și huooo și wooow…dar de, îmi asum Adevărul Propriu și pornesc!

Astăzi vă scriu despre mine și despre povestea mea de viață și vă spun și ce m-a determinat să scriu ceea ce scriu.

Poate mi-ați perceput deja emanația și energia, mulți din voi mă știu personal, o parte din voi mă știți de pe net…ce pot să vă spun este că am fost și sunt o exploratoare. Întotdeauna am fost curioasă, rebelă și….pentru mult timp….ascunsă. Am trăit viață dublă, triplă, multiplă sau cum vreți voi să o mai etichetați. M-am dus cu spiritul meu curios în zone în care nu era “voie” să mă duc, sau în care, deși multă lume se duce, nu e permis să explorezi lucrurile onest și deschis. Am intrat în lumea relațiilor pe la 18/19 ani și știu cât mă șoca, încă de atunci, cum lumea una zicea și alta facea. Și mulți fac asta și acum. Și eu am făcut-o. Am ales să pun capăt dualității interioare și exterioare, dar procesul meu de întregire nu a post unul ușor. Am ales să trăiesc experiențe, bune și rele, să pășesc pe teritorii misterioase și erotice și taboo. Și am plătit cu vârf și îndesat prețul curiozității mele. Am trecut prin resetări complete, prin divorț, prin relocare, prin despărțiri, prin “băi” de judecăți și pietre. Nu voi intra în detalii spumoase acum și poate nicicând, pentru că am înțeles că este un semn de respect față de cei care mi-au fost alături în formarea mea și în trecutul meu să onorez conceptul de intimitate. Ce pot spune este că am plătit cu vârf și îndesat curiozitatea mea înnăscută și spiritul meu liber.

De ce scriu acest articol acum…și ce m-a inspirat să îl scriu?

Cred că în curând se împlinește un an de când am lansat oficial cursurile și consultațiile pe Astro. Nu aș putea descrie niciodată în cuvinte cât de minunați sunt clienții mei. Sunt cel puțin binecuvântată să am astfel de oameni întregindu-mi rolul social pe Pământ. De ceva timp am remarcat anumite teme pe care clienții mei le lansau și, deși nu îmi puteam spune povestea personală în sesiunile cu ei, înțelegeam total ceea ce trăiesc. După ce anumite teme au devenit repetitive, am simțit chemarea această interioară…și exterioară, să îmi exprim public sinele. Da, voi cei magnetici, am trăit similar. Da, voi cei curioși, am trăit similar. Da, voi cei liberi, am trăit similar. Ne aduc împreună experiențe profunde. Voiam să știți oficial asta. De la mine. Pentru voi.

Anul acesta am trăit o experiență nouă, pentru care vreau să îi mulțumesc prietenei mele, Ana-Maria. Mă întreba dacă voi putea să îi fac un anumit tip de masaj, pentru că vrea să trăiască acestă experiență. I-am răspuns cu seninătate da…și am realizat ulterior ce vindecare profundă a adus acest da. Pentru cei familiarizați cu Cheile Genelor, eu am 40.5 în Atracție, iar pentru cei familiarizați cu Astro, am Pământul, Pluto și Luna în Scorpion, Venus op. Pluto și niscavai planete dominante în casa 8. Uneori magnetismul meu îmi aducea numai belele. La fel și încărcătura sexuală care aduna fel și fel de proiecții exterioare. Tema explorării intimității a fost primordială pentru mine, deși nu am avut nici un fel de ghidaj exterior și a trebuit să învăț totul pas cu pas…și cu greu…și cu rușine și vinovăție. Iar acum realizez că ceea ce am trăit eu, primind pietre direct în cap și cârcă, nu am trăit degeaba. Preocuparea mea pentru aceast subiect s-a decantat uluitor în ultimii doi ani iar acum ceea ce am trăit eu și am reușit să asimilez, pot să aduc cu lumină și iubire pentru alți oameni dragi. Simt o emoție profundă, chiar și acum, când tastez.

Mulțumesc vieții și vă mulțumesc vouă, celor care mă treziți și mă aduceți mai aproape de chemarea mea interioară. Vindecarea mea profundă s-a întâmplat cu voi iar roadele cunoașterii și experienței mele le aduc aici tot pentru voi. Și mulțumesc celor care m-au ajutat, fiind în viața mea, în trecut sau prezent, să fiu cine sunt acum. După ani de căutări și integrări am atins un punct de liniște și de împăcare cu totalitatea mea. Mă simt văzută, înțeleasă și iubită și sunt onorată profund să trăiesc așa ceva în existența mea.

De astăzi, vă anunț oficial că sunt aici, prezentă și totală, să vorbim și să vă fiu alături în drumul prin temele taboo. Pe mare parte le-am trăit. Vă garantez că pot înțelege parcursul vostru și voi lansa cu iubire totală programe de lucru dedicate asumării sexualității, puterii intimității, deschiderii lucrului onest cu părțile pe care le ținem sub preș. Știu câtă nevoie am avut eu de ghidare și înțelegere…sper să pot să o ofer.

Știu câtă nevoie am avut eu de prieteni autentici și de ghizi autentici. Dacă pot să fiu o lumină care vă ghidează spre autenticitatea voastră, sunt aici, cu drag! Am învățat să respect intimitatea și să onorez, deși drumul nu a fost ușor. Și înc învâț…zi de zi! De la mine, de la viață, de la voi! Mulțumesc!

Sursă foto: https://www.facebook.com/daughtry/posts/own-my-power-what-does-that-even-mean-i-heard-it-many-times-before-and-it-just-b/10155664124995458/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *