Dragele noastre Preotese și dragi Înțelepți,

Vă invităm să pășim împreună în lumea fascinantă a Preotesei / Înțeleptului Capricorn. Lumea CAPRICORNIA! Fie că aveți Soarele, Luna, planete personale în Capricorn, activări în Casa 10 sau Cheile / Porțile 10, 58, 38, 54, 61, 60, acest curs va explora energia Arhetipului Preotesei / Înțeleptului Capricorn. Seria dedicată explorării Prezenței Preotesei este acum la a treia activare. Am explorat până acum semnul Fecioarei, Scorpionului și acum dedicăm cursul explorării temelor profunde activate de Capricorn. Am numit cursul Capricornia, pentru că vă invităm să petrecem timp împreună întrând într-un spațiu al Cunoașterii. Veți vedea de ce tărâmul magic al energiei acestui semn este atât de puternic legată de clasica formulare a basmelor românești - Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte.

Cursul este adresat atât începătorilor cât și avansaților.

Webminarul dedicat acestei teme are loc pe 16 ianuarie 2021 de la ora 10.30 la ora 12.30. Cursul are loc online, pe Zoom și prețul său este de 120 lei. Datele de acces vor fi trimise pe e-mail sau FB după completarea formularului de înscriere.

Ne vedem în LUMEA CAPRICORNIA!

Pentru participare și accesul la curs, complează formularul de mai jos și efectuează plata cu cardul. Imediat după plată și înscriere vei primi conformare de primire și e-mail.

Pasul 1

    Pasul 2