Vă mulțumesc pentru vizita pe site-ul meu. Precum bănuiesc că deja ați citit, cred cu tărie că informația de calitate trebuie să circule liber, motiv pentru care am ales această formă de exprimare – minunându-mă zilnic de invenția internetului și de conexiunile pe care le poate înfăptui.

Pentru că am fost întrebată de multe persoane cu ce ma ocup în viața de zi cu zi, vă voi răspunde aici, pe scurt, cu recunoștiință pentru interesul acordat persoanei mele.

Sunt artist vizual și îmi place latura practică a artei. De peste 5 ani pictez pe apă și țin cursuri de artă (pusă în practică!) cu cei mici și cei mari. Realizez obiecte handmade, fie ele din lemn, mătase sau metal. Marea mea bucurie este să pictez eșarfe, să creez bijuterii sau să îmi las imaginația să zburde în vârful penițelor sau  pensulelor.

Las aici câteva imagini cu ceea ce creez și – în speranța că amestecurile mele de culori vă produc bucurie – voi posta pe pagina alăturată modele disponibile pentru vânzare.

Consider că acesta este modul cel mai sincer de a “monetiza” talentul meu, sprijinul cititorilor și admiratorilor muncii mele însemnând șanșa de a-mi oferi timp să creez și să cercetez…pentru a putea oferi cu inima deschisă și fără limitări informații, sper, cât mai valoroase pentru voi.

Mulțumesc!