Dragi și drage!

Simt că a venit timpul să împărtășim ceea ce știm și să permitem apropierea adusă de cunoașterea de calitate și de idealurile comune. După ani buni în care am adunat informație, iată că este momentul să dau mai departe ceea ce știu și să îmi aduc contribuția pentru care simt că am fost menită.

De peste 10 ani studiez sisteme de autocunoaștere și investesc timp și energie în dezvoltare personală și înțelegere. Drumul nu a fost ușor și de multe ori am simțit nevoia unui ghidaj, pe care nu l-am primit chiar din prima. Treptat, ghizi și profesori au apărut în calea mea, pas cu pas mi-au luminat calea și mi-au expandat posibilitatea de a înțelege. Le mulțumesc cu recunoștință și de acum simt să ofer și eu cunoașterea ce circulă prin mine.

Pentru că de multe ori partea financiară a fost un impediment în a cumpăra cărțile de contineau esențe de înțelepciune, sau de multe ori cursurile bune erau scumpe sau oamenii de valoare greu de găsit, îmi doresc ca banii să nu fie un impediment în calea spre adevăr. Aleg calea de mijloc, așadar voi păstra cât de omenesc posibil echilibrul între a da și a primi. înțelegând că există momente în care oferi și momente în care primești. Voi lucra câteva zile în fiecare săptămână, o parte din materiale vor fi accesibile gratuit, o parte vor avea un preț, simbolic…și, sper eu, accesibil.

Programul pe care îl fac public incepând de astăzi, 18.03.2020 este:

MIERCUREA, ziua lui Mercur – comunicarea și exprimarea ideilor.

În fiecare miercuri voi publica pe blog sau pe pagina de FB informații pe care le propun spre analiză și înțelegere. Pentru că Mercurul este planeta care îmi șade fix pe ascendent, voi onora acastă zi pentru a întruchipa rolul mesagerului. Vă voi prezenta și aduce informații pe care să le puteți accesa cât mai ușor și voi pune totul la dispoziție gratuit pe site-ul, YouTube-ul sau pagina FB în această zi.

JOIA, ziua lui Jupiter – expansiunea și cunoașterea.

În fiecare Joi voi detalia ramuri ale temelor prezentate Miercurea, sub formă de video sau audio postate pe canalul de YouTube, site sau pagina FB. Jupiter este planeta expansiunii și a dorinței de cunoaștere înaltă, și cum și ea îmi șade în casa ascendentului, în această zi voi întruchipa rolul profesorului. Ziua este dedicată celor care vor să învețe, să aplice mai departe în munca lor cu oamenii informația și cunoașterea ce inspiră evoluția. Vă anunț că tind să am un stil non-conformist și non-formal, așadar așteptați-vă la moduri intuitive și năstrușnice de interpretare a informației. Accesul la informațiile împărtășite joia este gratuit.

DUMINICA, ziua Soarelui (și ziua în care m-am născut) – sinele, integrarea și manifestarea.

În fiecare duminică, inițial de la ora 11.00 la ora 12.30, cu posibilitatea unei grupe de după amiază (la cerere) voi organiza cursuri și întâlniri online, pe temele propuse săptămânal, anunțate Miercurea. Întâlnirile vor avea loc pe Zoom, costul individual pentru participare este de 55 lei. Plata se face online, imediat după confirmarea plății vă voi trimite pe mail, WhatsApp sau FB linkul pentru conectarea la curs.

Sursa foto:
https://www.wellmark.com/blue-at-work/healthy-employees/mentoring-in-the-workplace

This site is protected by wp-copyrightpro.com