Mă bucur că ai ajuns pe blogul meu. Dacă ești în vizită pentru prima oară, te invit să explorezi articolele mele în secțiunea Words sau să te lași ghidat spre Cunoaștere. Pentru a-ți face mai plăcută căutarea, le-am compartimentat după cum urmează: Astro – vei găsi articole legate de planete, zodii, axe sau noduri lunare ce se regăresc în hărțile natale, Cartea săptămânii – cuprinde idei despre cărțile pe care le studiez în perioada aceasta, Chei – prezintă contemplările proprii referitoare la înțelepciunea lumii Cheilor Genelor și Human Design-ului, Follow the bliss – relevă latura mea artistică și libertatea de exprimare vizuală, Locuri și oameni…cam clar, nu?…Venusisme – gânduri și sfaturi legate de sănătate, ohidnă, bucuriile și plăcerile simple ale vieții, Sinele muncit – pași, provocări, tehnici și viziuni referitoare la curajul de a porni pe drumul autocunoașterii, O altfel de „carte” – prezintă interpretarea săptămânală a unei cărți de geometrie sacră, tarot etc., ca un bun exercițiu de vizualizare simbolică.
Dacă ce ai găsit în secțiunea Cuvinte ți-a plăcut, te invit să descoperi și o altă latură a mea, aceea de artist vizual. În secțiunea Colors vei putea vedea o parte din picturile sau produsele decorative realizate de mine.

În cazul în care dorești să achitiționezi o lucrare realizată de mine, poți vedea colecțiile disponibile pentru vânzare pe pagina Art Boutique, iar dacă dorești o consultație astrologică sau o sesiune dedicată autocunoașterii, poți citi despre asta pe pagina Astro Boutique.