Astrology and self-knowledge have been and are fascinating topics for me. I believe that knowing you and understanding you better gives you the opportunity to increase your quality of life. If you want, I'm here to decipher the mysteries of your home map. I am sure that the discoveries will be surprising, both for me and for you.

We can work using several types of methods and techniques of self-knowledge, I will adapt to your needs. Regardless of whether the chosen topic is related to your own person, career or relationship, the astrological services I offer have a fixed cost and payment is made either directly with the card on the site, or directly by bank transfer, regardless of whether you choose to meet face to make or prefer the online meeting (Zoom, Whatsapp, FB etc.)

The cost of a session is determined by the complexity of the topics covered, so there are 4 types of services (all types of maps you make combine self-knowledge systems such as Human Design, Eyelash Keys, European Astrology and Vedic Astrology):

 • Astrograma natală – discutăm în detaliu temele relevante ale hartii tale personale – sedința de o oră este 230 lei.
 • Astrograma de cuplu/relațională – discutăm în detaliu harta ta și a persoanei dragi și ne concentrăm pe dinamica de cuplu – sedința de o oră este 280 lei.
 • Astrograma familiei – discutăm despre tine, soțul/soția și copii, centrându-na pe dinamica de familie și pe modul în care cei mici pot fi înteleși mai bine și ghidați pe un traseu armonios din timp – sedința de o oră jumatate este 330 lei.
 • Astrograma previzionară – discutăm despre influențele planetare asupra hărții tale natale și analizăm care este dinamica perioadei ce urmează pentru tine, în domenii care sunt de interes – carieră, iubire, familie, sănătate etc. – sedința de 30 min.este 125 lei. Pentru o intelegere profunda a dinamicii planetare, este recomandat ca inainte de astrograma previzionara sa se lucreze cea natalî. În cazul in care se lucreaza ambele in aceiasi sedinta, pretul unei sesiuni care sa includa astrograma natala si pe cea previzionara este de o ora jumatate si costa 330 lei.
 • Sedinta de follow-up, pentru clientii care revin si care doresc aprofundarea hartii sau au noi teme de discutie – sesiunea de 40 min. este 150 lei.
 • Ritmurile Planetare în viața TA – acest tip de sesiune 1 la 1, sau de curs ( vezi pagina de cursuri sau pagina de FB pentru a vedea când sunt astfel de teme în programa de studiu) este adresată celor care doresc să înțeleagă mai bine fazele specifice prin care trec, din punct de vedere astrologic. Este utilă celor care trec au au trecut prin următoarele cicluri planetare: întoarcerea lui Saturn ( 28-30 ani, 58-59 de ani), opoziția lui Uranus ( 38 – 45 de ani), întoarcerea lui Chiron ( 49 – 51 de ani). Aceste etape sunt foarte importante în dezvoltarea noastră și în maturizarea armonioasă și asumată, iar Astrologia vă ajută să integrați mai ușor lecțiile cu care vin aceste influențe planetare. Sesiunea de 45 de min. este 180 lei.
 • Profilul Hologenetic de Cheile Genelor – Aprofundarea temelor Unice activate în codurile tale genetice – acest tip de sesiune este dedicată celor care doresc să aprofundeze Profilul lor Hologenetic și celor care doresc să lucreze în sesiuni private cu această minunată învățătură. Vom detalia ce semnifică cele trei benzi de frecvență pe care se pot afla Cheile, care este semnificația liniilor și sferelor din profilul vostru. Putem îmbina și partea de Astrologie, pentru a ancora mai bine informația din Profilul Hologenetic. Acest tip de citire este potrivită pentru cei atrași de studiul intens, profund și celor care doresc să lucreze constant cu sinele. Sesiunea de o oră și 15 min. este 250 lei.
 • Călătoria ghidată de Lilith – Despre rebeliune și eliberare – acest tip de sesiune este dedicată spiritelor libere care vor să înțeleagă parcursul specific pe care îl are energia Lilith în hărta natală ( Lilith este un plasament care indică zonele de rebeliune, reprimare și eliberare, contactul cu părțile taboo, cu sexualitatea și intependența). Vom detalia cele trei tipuri principale de marcaje ale lui Lilith în harta natală – Asteroidul Lilith, Luna Întunecată Lilith și Luna Neagră Lilith. Vom discuta care este plasamentul acestora în casele și semnele din harta ta natală, ce înseamnă energia lor și cum îți influențează această călătorie viața personală. Sesiunea de 45 min. este 177 lei.
 • Astrograma Temei prioritare / de interes pentru tine – Sănătate, Carieră, Vocație, Finanțe etc. – acest tip de sesiune este dedicată celor care vor să înțeleagă UN aspect specific al hărții natale ( poate fi vorba de sănătate, alegerea corectă a carierei, tema dezvoltării talentelor sau a câștigării banilor etc.) și au nevoie o vedere detaliată asupra unui anumit subiect important al vieții lor. Vom discuta care este plasamentul anumitor case în harta ta natală, ce înseamnă acea energie planetară / zodiacală și cum îți influențează asta viața. Sesiunea de 35 min. este 150 lei.
 • Planeta dominantă – acest tip de sesiune este conceput pentru persoanele care vor să aibă o perspectivă mai largă asupra hărții natale și oferă o vedere mai amplă asupra dinamicii astrologice specifice vieții lor . Vom discuta care este planeta dominantă în harta ta natală, ce înseamnă acea energie planetară și cum se manifestă în viața de zi cu zi, aspectând planetele personale și subiectele personale. Sesiunea de 30 min. este 120 lei.
 • Sfera Chemării interioare/ Sfera Chemării exterioare – această sesiune este concepută pentru persoanele care doresc să înțeleagă mai bine esența lor interioară și care sunt blocajele principale care limitează exprimarea cu lejeritate a talentelor native. Vom analiza și modurile în care se pot calibra mai ușor și plăcut cu menirea lor, mai înaltă, aducătoare de prosperitate și împlinire. Sesiunea de 40 min. este 150 lei.
 • Povestea Activării Unice – această sesiune intensă este concepută pentru persoanele care doresc să aprofundeze anumite activări specifce din harta lor natală (chei, porți, anumite grade astrologice etc. – o activare ține aproximativ o săptămână) și care sunt darurile și provocările principale pe care aceste activări le aduc în viața lor. Sesiunea de 30 min. este 90 lei.
 • Hai să ne cunoaștem! – Ședință gratuită dedicată celor care doresc să ne cunoaștem și care nu au mai lucrat sesiuni 1 la 1 cu mine. Vom discuta timp de 15-20 minute despre interesul vostru în Astrologie, ce tipuri de servicii vi se potrivesc, ce tipuri de cursuri și vom avea ocazia să interacționăm înainte de a hotărî dacă dori8ți să explorați domeniul Cunoașterii și Auto-cunoașterii cu mine. Putem sta despre subiectele de interes pentru voi, despre cum credeți că vă poate fi de folos Astrologia…despre orice considerați relevant în drumul evolutiv. Îmi puteți scrie datele voastre complete de naștere – zi, lună, an, oră locul nașterii, pentru a vă putea genera și trimite hărțile.
 • Pentru a putea calcula harta ta natală, sau a persoanei pentru care lucrăm, am nevoie de data nașterii, locul nașterii și ora nașterii (cât mai precisă). În cazul în care ora nașterii nu este clară, mi-ar fi de ajutor un interval orar în care să calzulez harta ( de exemplu: dimineața – între 9.00 si 10.15, sau seara între 18.30 și 21.00). Dacă ora este total necunoscută, ne vom concentra pe pozițiile planetare și mai puțin pe ascendent/descendent.

  Poți face o programare fie scriindu-mi aici sau aici, fie folosind direct calendarul de mai jos. Confirmarea programării o voi face în cel mai scurt timp posibil.Dacă în maxim o zi de la realizarea programării nu ai primit nici un semn înapoi de la mine, te rog dă-mi un sms sau mesaj pe WhatsApp la numărul 0723.563.053 și menționează-mi că ai o programare neconfirmată. Mulțumesc! Să creștem și să evoluăm împreună!
  Choose language
  Location
  Services
  Service Extras
  Date & Time
  Recurring info
  Information
  Confirmation
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Thank you for your request!
  Your confirmation number:STID CONSEIL SRL
J29/383/2016 | CUI 35685420
RO63BTRLRONCRT0338438701 | BANCA TRANSILVANIA

© 2021 — Artela.ro. Toate drepturile sunt rezervate.