Astăzi voi scrie despre Venus în diferite semne astrologice și de ce este important să știm unde se află Venusul nostru în Harta Natalăși care este rolul său în călătoria iubirii și a iubirii de sine. Am scris deja despre semnificația acestei planete într-un articol here, așa că astăzi voi merge mai departe și voi explora semnele și elementele care pot activa Venusul într-o astrogramă.

Așadar, să începem! Astrologia lucrează cu cele 4 elemente principale: Foc, Aer, Apă și Pământ. Al cincilea element – Eterul sau Spațiul nu este un concept cu care jonglează de obicei astrologia, dar el este relevant, deoarece al cincilea element este cel care îmbină înțelepciunea tuturor. Ne putem imagina Eterul ca fiind activat atunci când am înțeles, am transformat și am evoluat alchimizând structura prezentată în harta noastră și aspecte ale ființei noastre care depășesc încadrarea în orice fel de profil. Voi parcurge povestea lui Venus în fiecare element, menționând care sunt semnele activate de acel element și ce înseamnă asta pentru fiecare dintre noi.

Când privim Venusul, putem explora subiectul în mai multe moduri. Poate fi legat de moralitate, de iubire, de iubire de sine, de valori profunde ale sufletului etc. Astăzi vom explora legătura dintre exprimarea frumuseții noastre interioare și exterioare, găsirea stilului nostru și a tipului potrivit de iubire pentru noi. Articolul meu se adresează în special femeilor, întrucât Venus este foarte relevant în găsirea tipului potrivit de partener, dar Venus este relevant și în astrograma unui bărbat, arătând tipul de femeie care îi va trezi inima. Înainte de a continua explorarea, insist pe importanța cunoașterii tuturor plasamentelor voastre planetare, toate dau o nuanță diferită înțelegerii personalității – și, de câte ori vorbim despre Venus, ne uităm și la Marte … și îndrăznesc să spun și Lilith. ..articolul cu ​​privire la acest subiect vine în curând spre voi.

Să începem cu semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător). Venus în semnele de Foc spun multe despre pasiune, culori, exprimarea fericirii și a fi plin de viață. Aceste activări astrologice sunt îndrăznețe, curajoase, mereu în căutarea noului și interesate de bucuriile pe care le poate aduce ziua de mâine. Le place să se îmbrace în culori strălucitoare sau intense, au un stil foarte viu și, de multe ori, sunt modele pentru alte femei. Femeia cu Venus in Berbec este o pionieră, o rebelă și un amestec între masculin și feminin. Venus în Leu este o forță creativă, căreia îi place să strălucească și care se face ușor remarcată, deoarece te impactează prin stilul atât de viu și colorat. Venus în Săgetător combină pasiunea și viața cu a căuta înțelepciune și ațși dedica timpul subiectelor care le stimulează intelectual, stilul lor ar putea arăta mai mult ca cel al profesoarei non-conformiste, ca al exploratoarei iubitoare de libertate etc. Pe scurt, semnele Venus în Foc sunt grupul caracterizat prin ÎNDRĂZNEALĂ, NEBUNIA CULORILOR și GUSTUL PENTRU AVENTURĂ.

Trecând de la Focul aprins și pasional la semnele senzuale ale Pământului (Taur, Fecioară, Capricorn), pășim în lumea simțurilor și a bunurilor materiale. Aici dragostea înseamnă să te simți bine în corp, să ai simțurile active și să te simți bine înconjurat de frumusețe și confort material. Venusienelor de Pământ le place să se îmbrace și să dețină haine de bună calitate și bijuterii scumpe și frumoase, le plac țesăturile naturale și își respectă corpul și sunt atrase de parteneri care au grijă de corpul și sănătatea lor. Femeia cu Venus în Taur este o frumusețe naturală, este o prezență fermecătoare naturală și relaxată și un partener foarte devotat, odată ce decide să se implice pe deplin în relație. Venus in Fecioară are o feminitate foarte complexă, de obicei ascunsă în spatele unui mod minimalist de a se îmbrăca sau flirta … dar, un semn senzual al Pământului iubește în continuare ceea ce are legătură cu simțurile, așa că îndrăzniți să săpați mai adânc și să găsiți aici resurse spectaculoase. În Capricorn, Venus ar putea părea indiferentă sau rece la început, dar în timp această femeie își va arăta feminitatea pasională și profundă, cu o abordare matură și serioasă legată de frumusețe și stil. Aș caracteriza acest grup prin următoarele cuvinte cheie: BUNURI DE CALITATE ȘI IUBIREA PENTRU POSESIUNI, SENZUALITATE, CONEXIUNEA CU CORPUL.

De la Pământul intens ajungem la semnele jucăușe ale Aerului (Gemeni, Balanță, Vărsător) și chiar de la început putem vedea zâmbetul pe care aceste femei îl poartă mereu, ca fiind cel mai bun machiaj posibil. Aici avem femeia cu spirit liber, cea căreia îi place să joace, care este neconvențională și iubește jocurile inteligente ale minții. Stilul acestor femei este de multe ori androgin, le plac stilurile excentrice, sunt curioase și au un mod foarte unic de a se îmbrăca, aranja și iubi. În Gemeni, Venus este agilă și chicotește mereu, cu o energia de fetiță, făcând pași rapizi spre a fi femeia matură și serioasă. Este o energie proaspătă, o energie tânără și neliniștită, care caută un bărbat cu rol de îndrumător, care să le facă să evolueze. Venus în Balanță este o zeiță vie, este locul în care Venus se simte cel mai bine. Aveți aici amestecul între stilul clasic, elegant și noile tendințe care fac femeile să se simtă mai bine în propria piele. Este plasament zodiacal foarte sensual și artistic, foarte adaptat la ceea ce înseamnă frumusețea. Iar Venusul funky și sălbatic din Vărsător este reprezentarea clasică a unei femei rebele! Avem un mod eclectic și spectaculos de a exprima feminitatea și stilul, mult vizionarism și interes pentru nou. Aici este femeia foarte interesată de stilurile îndrăznețe și ciudate de îmbinare a sinelui interior cu noile inovații exterioare. Principalele cuvinte pentru a descrie acest grup pot fi: CURIOZITATE, STIL UNIC ȘI EXCENTRIC, ANDROGINITATEA.

Ultima oprire în călătoria lui Venus este marcată de explorarea semnelor de Apă (Rac, Scorpion, Pești). Oh, aici Venus merge adânc în partea misterioasă a apelor. Zona de emoție și sensibilitate, acest grup se centrează pe sentimente și exprimă ceea ce simt și cum simt prin stilul lor unic. Venus în Rac poate avea un mod foarte feminin de a-și prezenta frumusețea, le place să aibă un nucleu, un cămin al lor pe care ăl transformă într-un sanctuar al confortului și le place să fie tandre, atât cu ele cât și cu partenerul. În Scorpion Venus are acea intensitate tipică Plutionană, acestea femei pot avea un stil îndrăzneț și atrăgător, exudând un incredibil sex-appeal (la fel ca Venus în Taur și Balanță, dar cu o nuanță mai magnetică aici). Pentru cei care iubesc cristalele, îmi place să asociez aceast Venus cu hematitul, are ceva intens și misterios. În Pești, Venus este o fermecătoare și o zână. Putem vedea aici un stil foarte feminin și imaginativ, un fel de versiune romantică și poetică a non-conformistei Venus în Vărsător. Aș sintetiza super-puterea acestui grup prin aceste cuvinte: CONEXIUNE emoțională, SEDUCȚIE, FASCINAȚIE.

Consider că activarea puterii noastre venusiene în harta natală și în viața de zi cu zi este foarte importantă în exprimarea frumuseții noastre interioare și exterioare și înțelegerea mai bună a stilului nostru unic și a tipului de parteneriat poate face ca latura noastră feminină să înflorească.

Îndrăzniți să vă explorați frumusețea Venusiană și, dacă doriți să învățați mai multe și să împărtășiți povestea cu alte femei frumoase, alăturați-ne acestui week-end la evenimentul postat here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *