A trecut ceva timp de la ultimul articol scris, perioada aceasta însă m-a rechemat să aștern cuvintele.

Acest articol este inspirat de o minunată Cheie a Genelor, cea de a 48-a.

Sunt ani buni de când las acest tranzit de Octombrie să mă inspire și ani buni de când ofer atenție acestui plasament în hărțile prietenilor și clienților mei. Nu voi intra în partea tehnică a acestei activări aici, dar dacă doriți să aflați partea de info și să descoperii dacă aveți acest plasament, puteți urmări videoul de la finalul acestui text.

Încerc să fiu pe cât de obiectivă pot în analizele mele Astro și de Chei / HD, însă trebuie să vă mărturisesc că sunt anumite plasamente pe care le admir și transpare rapid subiectivitatea când văd chei ce îmi sunt dragi. 48 este o astfel de activare, care mă fascinează în mod profund și descopăr, fără oprire, cât de mulți oameni ce au această cheie activă cunosc. Vă mulțumesc pentru că mă inspirați!

Pentru mine 48 este Șamanul Urban.
Energia acestui plasament este de o profunzime greu de exprimat în cuvinte, întotdeauna ce se află în sufletul meu când contemplu această cheie este cu mult mai dens față de ce pot transmite în exterior.
Șamanul îmbină Cunoașterea, Înțelepciunea, Versatilitatea, Lumina și Întunericul, Joaca, Conexiunea cu Plantele și Animalele. 48-ul are acces direct spre tipul acesta de Cunoaștere și reușeste să aducă la suprafață resurse interioare nebănuite. Șamanii 48 sunt cei care vor să foreze în marele mistere ale Lumii, cei care iubesc subconștientul, cei care excelează în a face surf în apele interioare și misterioase ale adevărurilor personale și transpersonale (uneori întâlnindu-se cu muuulte umbre și forțe întunecate).

De ce spun Șaman Urban? Pentru că activarea 48 este în plin semn al Balanței, iar Balanța este un semn social, de Aer, ancorat la realitățile momentului și cu o inteligență socială și emoțională ieșită din comun. Șamanul Urban este cel ce poate accesa și aduce Cunoașterea Sacră oriunde se află, chiar și în marile orașe, nu are nevoie să se izoleze în junglă sau să fie rupt de realitate socială a acestui secol. Voi, cei ce aveți 48, sunteți șamanii momentului de acum, cei ce știți să lucrați cu plantele, aromele, informația, tehnologia, aici și acum. Pentru această abilitate de a vă adapta și de a păstra echilibrul între profunzime și diversitate, vă apreciez 100%. Iubesc acest plasament pentru că știe să acceseze Cunoașterea, pentru că se lasă ghidat de Mister și aduce în realitatea de zi cu zi Sacralitatea. Eu am cheia / poarta 16, cea care alături de 48 creează Canalul Talentului și m-am simțit întodeauna inspirată de adândurile în care purtătorii de 48 se duc. 16-leu iubeste Versatilitatea și comunică cu entuziasm (DAAA!) descoperirile minunate ale acestor călătorii…șamanice urbane…hehehe!

Încheierea o dedic celor ce au această activare, mulțumindu-vă pentru profunzimea voastră și pentru curajul de a fora necunoscutul. Mă simt onorată să lucrez cu astfel de oameni și mă bucur că pot să îmi trăiesc zglobiu și bucuros adevărul știind câtă naturalețe există atunci când Înțelepciune și Măiestira ( harurile Cheilor 48 și 16) se întâlnesc.
Voi, 48-iștii, sunteți psihoterapeuți desăvârșiți, fini psihologi și șamani, voi ghidați atât de frumos și abil oamenii spre a se cunoaște în mod profund și voi sunteți cei care au curajul să se cunoască pe deplin. Și găsiți modalități atât de diverse de a face asta, ca un autentic Șaman…Urban…ce jonglează cu resursele sale interioare și exterioare.

Vă las mai jos un video al trupei Subcarpați, sunt absolut sigură că activarea aceasta duduie în profilele celor din trupă, căci muzica lor mă transportă în atâtea tipuri de stări, locuri și senzații.

Iar mai jos aveți videoul despre partea “teoretică” legată de Activarea 48, pentru cei ce vor să afle mai multe despre Chei, Astro, HD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *