După cum probabil știți deja, am o fascinație pentru Lună și îmi place să înțeleg profund povestea Lunii în harțile clienților mei. Nu numai semnul, casa și aspectele cu alte planete sunt importante, ci și Faza Lunii care era activă la momentul nașterii voastre. În fiecare lună la reactivarea acelei faze, s-ar putea să simțiți un anumit tip de energie în interiorul vostru, iar a știi cum să folosești este spre bine tău mai înalt și pentru a evoluezi este o neprețuită bijuterie interioară.

Descrierile succinte de mai jos sunt scrise de oameni frumoși fascinați de Lună. Recomand site-ul lor pentru a vă calcula cu precizie faza natală a Lunii și le mulțumesc că mi-au permis să împărtășesc aceste informații cu voi! Iată linkul –
https://www.yourmoonphase.com/pages/find-your-moon

Luna Nouă – Exploratorul
Noutate. Instinct. Spontaneitate.
Luna nouă este o fază de începuturi proaspete, posibilități nelimitate și intuiție. Evenimentele care au loc în timpul Lunii Noi reprezintă urmărirea de noi idei și experiențe. Dorind să vadă potențialul din orice, cei născuți sub Luna Nouă tind să fie optimiști și entuziaști. Dacă ziua ta de naștere se încadrează în această fază, te-ai născut când Luna nu avea lumină; astfel, ai învățat să depinzi de intuiția ta. Drept urmare, sunteți destul de spontan și detestați supra-planificarea și micro-managementul. Lucrați cel mai bine atunci când trăiți în momentul prezent, fiind foarte adaptabil și grozav la întâmpinarea provocărilor pe măsură le întâlniți în drumul vostru.


Semilună – Inovatorul
Acțiune. Creativitate. Învăţare.
Faza Semilunii în creștere este una dintre cele legate de acțiune, deoarece Luna trece de la întuneric la prima rază zveltă a luminii. Evenimentele care au loc în această fază pot fi adesea caracterizate ca descoperiri, marcate de un accent puternic pe creativitate, artă și inovație. De asemenea, cei născuți sub Semiluna crescătoare sunt orientați spre acțiune, cunoscuți pentru capacitatea lor de a lua o idee și de a o transforma în realitate. Cu această personalitate artistică vine tendința de a se agăța de fantome din trecut. În plus, cei născuți sub semiluna în creștere sunt studenți neobișnuit de rapizi și consumatori de informații într-un ritm rapid, informația oferindu-le conștientizare.

Primul Pătrar – Liderul
Managementul. Acțiune. Vointa
Primul Pătrar este o fază caracterizată de mișcare, statornicie și depășirea barierelor. Evenimentele care apar sub această fază a Lunii sunt marcate de hotărâre; impulsul poate intra în joc, dar nu mai rămâne nimic de ghicit. Cei născuți sub Luna Primului Pătrar sunt extraordinari prin capacitatea lor de a prospera în orice criză. Cu cât este mai stresantă situația, cu atât sunt mai buni la manipularea și transformarea ei. Dacă ziua ta de naștere se încadrează în această fază, impulsivitatea și creativitatea ta se aplică lumii fizice, precum și ideilor și conceptelor. Probabil ești foarte ferm în părerile tale. Acest lucru, în combinație cu abilitățile voastre manageriale naturale, vă pun adesea într-o poziție de conducere.

Lună în creștere – Filosoful
Scop. Analiză. Creştere.
Faza Lunii în creștere este cea mai filozofică dintre fazele lunii, întruchipând căutarea sensului și a scopului. Evenimentele care au loc în această fază reprezintă o creștere și o străduință pentru o semnificație mai profundă, dincolo de cotidian. Cei născuți sub Luna în creștere au o nevoie puternică de a înțelege și nu se opresc niciodată din a întreba „de ce?” Dacă ziua ta de naștere se încadrează în această fază, este posibil să fii preocupat de spiritualitate. Punctele tale forte constau în a vedea imaginea de ansamblu și ești concentrat asupra binelui mai înalt. Te străduiești să înveți tot ce poți și să creezi un scop – atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău. Îi ajuți pe oameni să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și situațiile din viața lor și ești motivat de creștere.

Luna plină – Contradicția
Idealism. Dualitate. Împlinire
Cea mai enigmatică dintre fazele lunare, Luna Plină este o fază a forțelor opuse. Evenimentele care au loc în această fază sunt caracterizate de dualitate – creatoare și logice, imaginative și practice, spirituale și lumești. Evenimentele din faza Lunii pline pot reprezenta instabilitatea, dar, de asemenea, prezintă posibilitatea de a găsi echilibrul între opoziții. Cei născuți în timpul Lunii Pline sunt susceptibili la mari schimbări de temperament și sunt probabil profund emoționali. Dacă ziua ta de naștere se încadrează în această fază, ești idealist și cauți perfecțiunea. Forța ta vine în capacitatea de a găsi un teren comun între forțele pe care ceilalți le consideră ireconciliabile.

Lună în scădere – Înțeleptul – Profesorul
Înţelepciune. Comunicare. Condamnare
Comunicarea este prosperă în timpul fazei Lunii în scădere. Evenimentele care apar în acest timp conferă cunoaștere și înțelepciune și sunt adesea marcate de stări de iluminare. Cei născuți sub Lună în scădere sunt descriși de prieteni și familie drept „înțelepți dincolo de anii lor”. Dacă aveți o zi de naștere în această fază, sunteți un comunicator natural gata să își răspândească mesajul în lume. Te simți obligat să-ți împărtășești gândurile cu alții și s-ar putea chiar să te simți responsabil pentru cei pe care încerci să-i luminezi. Deseori sunteți puternic aliniați la o cauză, lăsați o impresie de durată asupra celor ale căror căi le intersectați.

Ultimul Pătrar – Empatul
Empatie. Individualism. Metamorfoză.
Ultimul Pătrar este o fază de metamorfoză și descoperire; ceea ce exista la început este semnificativ diferit de cel care apare la sfârșit. Această Lună reprezintă tranziția, astfel evenimentele care apar în această fază sunt asociate cu dezvoltarea. Cei născuți sub Luna din Ultimul Pătrat sunt cei mai conștienți emoțional de semnele lunare. Dacă ziua ta de naștere se încadrează în această fază, ai o empatie intensă, simțind emoțiile celorlalți ca fiind ale tale, mai intens li cu multă acuratețe, în comparație cu ceilalți. În consecință, aveți nevoie de mai mult timp singur decât majoritatea pentru a vă găsi esența și a vă concentra. Un adevărat iubitor al individualității, nu îți este frică să-ți asculți vocea interioară călăuzitoare.

Semilună în descreștere – Misticul
Conștientizare. Spiritualitate. Iluminare.
Evenimentele care au loc sub această fază a Lunii sunt în continuă aliniere cu Universul, ăn înțelegerea sa mai largă. Această fază reprezintă tranziția de la fizic la spiritual, astfel încât evenimentele care se încadrează în Semiluna în scădere întruchipează de obicei o intersecție dintre trecut și viitor. Trecutul are o influență semnificativă asupra modului în care se va desfășura viitorul. Cei care au ziua de naștere în această fază a Lunii, dețin o mare înțelegere a aspectelor spirituale și mistice. Ca un mistic, sunteți extrem de intuitiv și de multe ori puteți percepe lucruri pe care alții nu le cunosc sau nu le văd. Aveți o încredere care nu vine decât printr-o înțelegere profundă a Universului și legilor sale nescrise.

Sursa textului:
https://www.yourmoonphase.com/pages/find-your-moon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *