Astăzi scriu despre o temă din viața mea, pe care am evitat întotdeauna să o privesc clar și direct. Haideți să plonjăm împreună în povestea celei de-a 27-a cheie a genelor / poartă din HD, cea care călătorește de la egoism la altruism și dezinteres, cea activată de două ori în profilul meu.

Ei bine, este atât de ciudat să fii catalogat drept egoist când simți, de fapt, că tu ai dat tot ceea ce puteai și ai avut grijă de celălalt … și totuși, când se întâmplă din nou și din nou, te tot întrebi … este adevărat, am eu egoismul la baza gândurilor și acțiunilor mele?

După ce mi-am oferit timpul să dizolv repulsia inițială pe care o aveam pentru această cheie, am început să mă las învăluită de povestea pe care ei. Și oh, atât de mult a trebuit să învăț să accept această călătorie!

Principalele idei care mi-au apărut în minte, după ce mi-am terminat contemplarea, erau legate de Filantropie, Hrănire și echilibrul dintre Daruire și Primire. Deoarece am activa această poartă într-un centru Sacral nedefinit, a fost o lecție uriașă pentru mine să știu când să opresc lucrurile, realizând când ceva anume este suficient. Suficientă atenție, suficient somn, suficientă mâncare, suficientă creativitate, suficienți bani, etc. Și nu numai când ceva anume este suficient, dar și care este calitatea energiei cu care eu hrănesc acel centru Sacral, al forței vitale.

Cel care are în profil cheia/poarta 27 este un dăruitor și un primitor. Întrucât este programat să funcționeze cu cea de a 28 a cheie, Totalitatea și asumarea riscului, 27 vrea TOT și oferă TOt, uitând uneori de Scopul mai înalt al acestui proces. Ceea ce dau și primesc hrănește ființa mea și hrănește procesele mele și îi ajută și pe ceilalți în creșterea lor? Legătura cu hrănirea, cu mâncarea, cu tot ceea ce alimentează energia sacrală este atât de importantă când lucrăm cu această poartă. Să ne gândim la mâncare într-un sens mai larg, nu doar ca aliment, ci să ne imaginăm un concept care ne hrănește. Ce fel de activități, idei, gesturi te hrănesc? Cum îi hrănești pe ceilalți cu superputerile tale activate de această cheie? V-ați gândit vreodată dacă ceea ce dați este ceea ce au nevoie ceilalți cu adevărat în propriul proces? S-ar putea să le oferiți cele mai bune cadouri și totuși, exact așa cum ar fi să mănânce prea multă mâncare pentru o lungă perioadă de timp, s-ar putea să se îmbolnăvească, să se îngrașe, să înceteze să mai aibă inițiativă sau să se deconecteze de la sursa lor superioară și să ajungă, de asemenea, în faza de umbră a lipsei de scop activată de cheia parteneră, 28.

Așadar, pentru mine, povestea cheii 27 este despre tipul potrivit de hrană și timpul potrivit pentru hrănire. Știind de ce tip de hrănire are nevoie celălalt și dacă are nevoie atunci când doriți voi să o oferiți sau nu. De asemenea, văzând de ce fel de hrănire ai nevoie tu și ce hrănește ființa ta într-un mod profund. Și, de multe ori, la fel ca mamiferele care știu când să nu mai hrănească puii, chiar și noi, oamenii, trebuie să ne dăm seama când hrănim pe cineva cu un anumit tip de energie nu mai are nevoie în fază în care este. Consider că energia celei de a 27 a cheie este vitală în procesul de creștere și, ca o mamă care trebuie să-și vadă copilul cum crește și evoluează și ajunge treptat să îndepărteze de casă, de cuib, la fel este procesul pentru Îngrijitorul 27. Uneori, unul sau mai mulți din cei pe care i-ați hrănit evoluează și plecă pentru a-și îndeplini propria misiune în lume. Și aici este vizibilă Dragostea Nelimitată a acestei chei/porți, în capacitatea de a vindeca și a hrăni și iubi, iar și iar, uneori o persoană nouă, alteori aceeași persoană, alteori chiar eul. Și oh, acel inel complicat al Vieții și al Morții face atât de greu să accepți uneori procesul de transformare … dar este firesc. Ar trebui să fim onorați că, odată ce am fost hrăniți și am hrănit, acum suntem în creștere și strălucire, și să fim mândri de hrana autentică oferită din totalitatea ființei noastre. Hrană și îngrijire pe care am fost capabili să o oferim și altoră și nouă.

Există o normalitate în felul în care acest tip de persoană oferă, dar și o normalitate în cum primește. La momentul potrivit și de la persoana potrivită. Și cel mai important, tipul potrivit de hrănă și grijă. Să nu uităm că numele acestei chei este și Hrana Zeilor, așa că de fiecare dată când te hrănești sau hrănești, contemplă cum se hrănește Dumnezeul din tine sau Dumnezeul din celălalt. Uneori această dăruire s-ar putea să devină atât de extremă încât dăm totul, sacrificându-ne și uitându-ne pe noi înșine, iar aceasta nu este un loc sănătos din care să oferim.

Îi invit mereu pe cei care au această cheie în profilul lor să vadă cum se simt când oferă. Te face asta fericit? Oferi dintr-o abundență de dragoste, mâncare, resurse, înțelepciune sau simți că faci sacrificii mari când oferi ceva? Vrei să fii lăudat pentru ceea ce ai oferit? Dăruți tipul de resurse de care are nevoie celălalt? Fiind o poartă sacrală, vezi cum simți energia vitală în tine după ce oferi ceva, dacă crește nivelul ei sau dacă te simți epuizat. Și, să nu uităm partea legată de primire, de câte ori întâlnesc oameni care au poarta 27 sau 50 (fac canalul 27/50 al Îngrijirii împreună) descopăr că mulți habar nu au cum să exprime fericirea atunci când li se oferă ceva. Îți exprimi recunoștința atunci când primești ceva ce ți se pare valoros pentru tine? Folosești ceea ce primești pentru creșterea și evoluția ta? Împărtășești cu ceilalți ce primești? Cum se manifestă filantropia prin tine și în viața ta?

În cele din urmă, este vorba despre FilantroHrană, procesul de FilantroÎngrijire. 🙂 Despre a înțelege cu ce mă hrănesc, cu ce îi hrănesc pe ceilalți. Calitatea a ceea ce eu și ceilalți mâncăm, semințele ideilor pe care le plantăm în noi înșine și în ceilalți, tipul de grijă pe care îl acordăm altora și tipul de grijă pe care primim de la ceilalți. Toate făcându-se din totalitatea inimii noastre bune și mărinimoase, fără a avea rețineri niciodată în a îngriji și oferi, dacă este cauza potrivită și energia bună pentru acest proces. Și, mai ales, să fim fericiți să ne exprimăm bucuria deplină, văzând procesul de creștere și evoluție construit pe seminșele puse de noi…să nu așteptăm nimic în schimb, doar să ne bucurăm de proces.

One thought on “FilantroHrana”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *