Bună ziua dragi curajoși exploratori. Astăzi ne cufundăm în tărâmurile deschise de o frumoasă cheie / poartă, cea care activează acum poziția Soarelui. Deci, să mergem pe „traseul” lui 24!

Aceasta este una dintre cheile active în profilul meu hologenetic (dacă nu știți despre acest subiect și doriți să aflați mai multe, aruncați o privire aici), iar povestea cheii simt că vorbește profund despre mine și prin mine. Acest arhetip al celei de-a 24 a porți este unul care mă uimește constant, atât prin ​​părțile sale de umbră, cât și prin cele radiante. Drumul său este descris în principal ca cel de la Adicție la Inventivitate și Liniște și conține tema de reflecție a Gravității. În momentul în care am auzit cuvântul Gravitație, asocierea pe care astrologia vedică o face acestei perioade a anului mi-a venit în minte. Vă voi prezenta astăzi câteva informații din lumea fascinantă a Astrologiei Vedice – vechea și înțeleaptă Astrologie indiană. Fără a intra în detalii confuze în acest moment, voi menționa că astrologia vedică calculează semnele puțin diferite față de sistemul european și, de asemenea, au un concept foarte interesant numit Nakshatras (“segmente” lunare). Conform acestei înțelepciuni, perioada de acum, când Soarele activează Taurul, corespunde Nakshatrei numită Bharani (zodiac indian: 13 ° 20 ‘- 26 ° 40’ Berbec / zodiac occidental 7 ° 06 ‘- 20 ° 26’ Taur) – și, vedeta acestei zile, a 24-a cheie a genelor, este activă în Taur, corespunzând segmentului între 7 ° 37 ‘și 13 ° 15’ al acestui semn. Să gustăm un pic din această aromă de Bharani, ca să putem, după aceea, să continuăm călătoria cu cheia 24.

Bharani în astrologia vedică, este simbolizat de elefant și corespunde semnelor zodiacale Berbec / Taur. Lordul Yama reprezintă zeul asociat acestei Nakshatre, deținătorul înregistrărilor și informațiilor Akashice și Zeul morții și Lumii Nevăzute. Întotdeauna concentrat pe dreptate, Lordul Yama și, de asemenea, cei născuți sub Bharani, au suportat o povară grea în călătoria lor. Când mergeți pe calea bună, Bharani este întruchiparea adevărului, a purității și a loialității conform lui Jyotish. Bharani este simbolizat și drept o triadă de stele cunoscută și sub denumirea de „Steaua purtătoare” sau „Steaua reținerii”. Se spune că Bharani este guvernată de energia lui Venus și, conform astrologilor vedici, Bharani reprezenta organul sexual feminin. Indicațiile numelui Bharani se referă în primul rând la aspectul feminin al naturii și la potențialul său de a primi, suporta, încuraja, crea, disturge și anihila. Adesea înțeles ca fiind ușa către o altă lume, Bharani înseamnă transformare, toleranță, gelozie și sacrificiu. De fapt, aceasta este o constelație care oscilează între contradicțiile polarizate precum boemul și puritanul, înțelepciunea și naivitatea, maturitatea și imaturitatea și, în sfârșit, viața și moartea. Bharani înseamnă dorință, care poate fi rezumată ca o poftă de viață și, în egală măsură, o frică de moarte. Datorită dorinței lor pentru extreme, acești oameni par să treacă prin transformări radicale de-a lungul vieții. Odată ce au pornit pe un drum nou, ei explorează toate posibilitățile sale până la punctul de epuizare atunci când nu au de ales decât să caute ceva nou. Universul Bharani este nelimitat. Impulsul creativ al Bharani este reprezentat de naștere – în cazul femeilor și de manifestarea energiei creative în cazul bărbaților. Interacțiunea dintre masculin și feminin face din Bharani o nakshatra foarte sexuală.


https://www.sunsigns.org/bharani-nakshatra/

https://www.india-astrologer.com/vedic_astrology/nakshatra/bharani.html

Deci, care este legătura dintre aceste subiecte? Principalul punct comun este … Viața și Moartea. 24 se află pe Inelul Vieții și al Morții, Yama este Zeul Lumii Nevăzute și al Morții, iar Bharani are multe simboluri, unul fiind organul sexual feminin – numit Yoni în înțelepciunea vedică, legat de procesul nașterii și al creației, precum și simbolul triunghiului, legat de umerii largi care ar trebui să poarte poverile grele.

Nu este o cheie ușoară, nu este o nakshatra ușoară. Cei născuți sub influența sa sau cei care au această cheie activă în profilul lor pot simți cu siguranță asta. Este ca un proces profund de distrugere pentru a experimenta tăcerea profundă și a accesa inventatorul și creatorul interior. Durerea este de multe ori asociată cu procesele prin care trec oamenii, nașterea fiind un proces dureros. La fel și scăparea de dependențe. Legătura pe care această energie aflată în umbră o are cu dependențele duce și la sex, iar sexul poate duce atât la tendințe distructive, cât și la creație. De multe ori în starea de umbră ne pierdem în tipare distructive … distrugându-ne relațiile, cariera, timpul nostru, sănătatea noastră etc. Tu de ce faci asta? Oare pentru că vrei să-ți liniștești mintea (să nu uităm că aceasta este o poartă în zona minții, centrul Ajna)? Căutați de fapt Liniștea? Când îți asumi riscuri inutile, când te joci obsesiv pe computer, bei fără control sau ai experiențe nesăbuite … este pentru că vrei să ieși puțin din cap? Și zi de zi descoperi că ești încă în spațiul Capului, anxioas și stresat, deschizând o altă bere și încă una, poate vine Liniștea și putem merge calmi la somn. Ei biiine … nu prea funcționează optim așa.


Această lucrare de artă a fost creată și aparține acestei artiste uimitoare – www.mirjammanusama.com

Primul meu „truc” pentru a ieși din acest cerc care nu se încheie niciodată este să-ți amintesc cine este partenerul de programare al acestei chei și care este poarta cu care 24 face punte. 44 este cheia numită partener de programare a lui 24 și ajută această minte dependentă să intre mai mult în contact cu corpul și intuiția. 44 este o cheie legată de Centrul Splinei – definit de intuiție, sănătate, instinct și înțelepciune a corpului. Așadar, de fiecare dată când mintea devine prea intensă, încearcă să te îngrijești mai mult de sănătatea și corpul tău, până când te simți relaxat și fără nevoie de dependențe. După ce relaxarea și tăcerea sunt clare în ființa ta, deschide-te să experimentezi minunile canalului 24/61, numit în Human Design Canalul de contemplare, ce poate inova și inspira, atât sinele cât și comunitatea.

Al doilea meu „truc” este acela de a învăța să te bucuri de Tăcere și Liniște. Știu că poate fi înfricoșător pentru toți cei care avem această cheie, dar …. oh … ce daruri uimitoare vin din intrarea în spațiul realității necreate. Acolo geniul inovator vine pentru aceste forțe creative, de la încrederea în nimic și în tăcere și de la îndrăzneala de a inova, de a da naștere a ceva cu totul nou.

Surse foto:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQbdgT_ZfAxJ5ZgQn23__KfEARds1j6w6sOS4mYzOO2TN821gHpQ&s http://somyadevi.com/2016/05/new-moon-bharani-nakshatra-womb-star/
https://www.mirjammanusama.com/product/calm-state-of-mind-yoni-of-the-universe/

One thought on “InDependența de Liniște”

  1. Am aceasta cheie in Munca vietii, si in Perla….. DA… si simt nevoia de LINISTE… atat de mult in viata mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *