Astăzi scriu despre Cheia / Poarta 40. Una dintre cheile active în profilul meu și una dintre cele ce au adus atât de multe momente de pauză și contemplare pentru mine. Sper că va fi o lectură utilă pentru toți cei ce o aveți activă în profilul vostru sau pentru cei care au persoane dragi care au această cheie.

Această activare are o parte foarte lumească și o parte foarte spirituală, ambele împletite într-un mod splendid și foarte discret. Este o cheie Fecioară … și Fecioara este un semn plin de eleganță, rafinament și discreție … precum este și aceasta cheie.

Deci, să începem cu energia mai pământeană și umană a acestei activări și să încheiem într-un mod mai eteric. Cheia / Poarta 40 ne duce în călătoria care trece prin Umbra Epuizării, Darul Tăriei de Caracter și Harul Voinței Divine. După cum am vorbit în videoclipul pe care îl veți găsi mai jos, partea de Epuizare poate fi atât de dificilă, deoarece se poate manifesta în atât de multe moduri și nu întotdeauna se face simțită ca o nevoie de a vă odihni mai mult sau de a dormi mai mult. Epuizarea poate veni și ca urmare a dorinței de prea mult, a răspândirii energiei în prea multe direcții, nefiind clari în a comunica ce voim în mod real în anumite momente ale vieții noastre. Am ales să folosesc cuvântul Voință, deoarece această Poartă este una care poate fi găsită în Centrul Voinței din diagrama Human Design, numit și Centrul Ego-ului. Tema Voinței este foarte importantă aici, în acest centru specific și, de asemenea, pentru această Poartă. Cum ne folosim Voința? Forțăm lucruri? Ne epuizăm pe noi înșine sau pe celălalt impunându-ne Voința? Când ajungem la cea mai înaltă frecvență a acestei Chei, veți vedea cât de rigizi putem fi la cele mai joase frecvențe ale Cheii 40.

La nivelul Darului, Cheia 40 are puterea extraordinară de a ști când să spună NU și când să spună DA. Și, deoarece este asociată cu energia Celui care se Luptă cu Dragonii, poate fi o energie foarte puternică atunci când decide cum să folosească Voința. Similară Cheii 31, care la nivelul Darului se manifestă ca Liderul care și-a activat calitățile de Leadership prin Proclamarea Adevărului Propriu, chiar și energia Cheii 40 are nevoie de un salt de credință și curaj pentru a activa acea Putere intensă a Voinței. Când acest Dar se activează, se poate manifesta în atât de multe moduri surprinzătoare, arătând câteva aspecte foarte importante pe care le-am văzut în multe dintre viețile celor cu această activare. Un aspect este Dragostea pentru Muncă. Oamenii care au această cheie activă iubesc munca. Le place să fie eficienți, adoră atunci când munca lor are sens și aduce rezultate în viața lor și a altora. Pot lucra cu mare hotărâre și, așa cum menționează Ra Uru Hu în cursurile sale, de multe ori aceste persoane sunt văzute ca „cel care trage”. Dar cei cu activarea 40 iubesc să muncească, așa că, atunci când nu ne epuizăm și munca noastră este aliniată cu voința noastră, cu voința comună și cu voința superioară, oh … devine ceea ce pot pur și simplu numi muncă sacră. Voi ajunge la partea Sacră / Sfântă imediat, la nivelul Harului. Dar, înainte de asta, trebuie să menționez că această Poartă este și o Poarta a Iubirii … de aceea am simțit că “amestec” Iubirea și Munca. Jucați-vă puțin cu aceste cuvinte … cuvintele sunt instrumentele lui Mercur, iar Fecioara este guvernată de această planetă, așa că … simțiți-vă liberi să le îmbinați după cum doriți … Iubirea pentru Muncă, Muncă pentru Iubire, Iubire pentru a munci și așa mai departe. Ei bine, 40 este o Poartă tribală căreia îi pasă de „trib”, de cei dragi și căreia îi place să le asigure siguranța și să le ofere grijă. Este o Poartă a Iubirii senzuale, care are nevoie de atingere și tandrețe, așa că, în cazul în care o aveți activată în profilul vostru … v-ați întrebat vreodată dacă Atingerea fizică este una dintre principalele activări ale Limbajelor Iubirii?

Iubirea este o temă foarte importantă pentru cei ce au activă Cheia / Poarta 40, deoarece funcționează mult mai bine atunci când lucrează pentru cei pe care îi iubesc. A avea pe cine să iubim și să îngrijim sunt subiecte importante pentru noi. Puterea Voinței celor cu Cheia 40 este condusă de Iubire. De atâtea ori în viața noastră ne-am putea întreba … Pentru cine lucrez? Interesant, nu-i așa? Înainte de a termina partea legată de Dragoste, îmi vine să menționez și importanța Singurității pentru cei care au această cheie activă. Iubim și avem nevoie de timp singuri, iar acest echilibru între a dori să fim conectați și a dori să fim singuri este foarte interesant de contemplat. Partenerul de programare al lui 40 este cheia 37, care compune, de asemenea, canalul 40-37 – Alchimia familiei … iar 37 aduce o parte importantă în dinamica despre care discutăm… blândețea. Această dualitate dintre timpul pentru mine și timpul nostru este legată de blândețe. Este ca o stăpânire de sine calmă de a ști să fii TU cu CELALT, cum să ai timp să fii singur și să fii destul de blând cu celălalt în timp ce îți iei acest timp și să fii conectat cu sinele, rămânând și în relație. Aici tandrețea și voința se leagă în moduri frumoase și am simțit acest lucru îmbinându-se și în viața mea și poate fi atât de rafinat și plăcut de simțit, de sine și de celălalt.

Sunteți gata pentru pașii către tărâmurile mai spirituale ale acestei Chei? Amplasată pe Inelul Alchimiei (să nu uităm aspectele sacre senzoriale și sexuale ale energiei Fecioarei) și activată la nivelul Harului de către Voința Divină, această Cheie este una dintre cele Șapte Sigilii Sacre. În curând voi posta mai multe despre acest lucru, dar, dacă sunteți dornici să explorați, puteți citi mai multe despre acest subiect aici.

40-ul are puteri de vindecare superbe și se manifestă atât de blând. La nivelul Harului, Voința personală dansează cu Voința Divină și se activează un puternic sentiment de ghidare. Adânc în sinele nostru simțim această energie și știm că puterea noastră provine dintr-un Plan Superior … unii numesc această Lume mai Înaltă Dumnezeu, unii o văd ca pe o formă de Energie, unii o văd ca pe Sinele lor Superior, toate formele de exprimare descriu aceiași stare. Cred că pentru noi toți se simte ca stare de îndrumare sau ghidare superioară. Și când se întâmplă această activare miraculoasă, 40 își arată puterea de vindecare … puterea de a SE LASA, de a SE RELAXA! Un profund sentiment de acceptare și relaxare care poate fi simțit atât de puternic în corp. Un sentiment de încredere profundă care activează relaxarea profundă. A sinelui și a altora. Și, de asemenea, capacitatea de a transforma modul în care vedem munca și rutina. Am scris la început că această Cheie este activată de energia Fecioarei, un element de Pământ foarte conectat la latura materială a vieții și la a fi de folos, a ne pune în serviciu. Fiind legat de slujire și de a fi util, arhetipul Fecioarei activează conexiunea cu Serviciul mai Înalt, cu menirea și face ca Iubirea de Muncă pe care o avem să devină Iubirea pentru Munca Sacră / Sfântă. Munca și activarea îmbinării dintre voința personală și voința divină au efecte imense în alinierea cu unui sens mai înalt pe care îl avem noi, fiecare dintre noi și munca pe care noi o realizăm.

Deci, cât de profundă este Iubirea ta? Cât de sacră este Munca ta? Cât de relaxat este corpul tău?
Vă trimit o ÎMBRĂȚISARE mare tuturor, din energia activată de cheia 40.5 în Sfera Atracției.


Sursă foto: https://thisholywork.wordpress.com/watch-this-holy- lucrează-un-scurt-film /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *