De mult n-am mai scris articole legate de Cheile Genelor. Poate pentru că, după ani de a le studia şi a lucra cu ele, începi să le trăieşti, zi de zi…şi uiți să mai publici ceva despre ele.
Iată că, zilele acestea, am trăit o zi care a fost în aşa desăvârşit aliniament cu Cheia ce era activă (cheia 2), că m-am decis să scriu despre ziua mea minunată.

Cheia 2 are o poveste minunată, ea este cea asociată femininului, receptivității. Îmi place să o asociez cu ghidarea interioară, intuitivă a sinelui. În Human Design se află în centrul G, al Identității, centru care vorbeşte despre direcție şi despre sine. Mă încântă să cunosc oameni care au această Cheie / Poartă activă şi să văd cât de intuitiv se lasă purtați de viață.
Deşi este o activare din semnul Taurului, de Pământ, există şi o parte misterioasă, fluidă, a acestui plasament, aflat pe Inelul Apei, alături de Cheia 8.

A te lăsa ghidat, ce frumos!

Eu am activ partenerul de programare al lui 2, Cheia 1, considerată una dintre cele mai masculine dintre activări. Și Cheia / Poarta 14, aflată pe Inelul Focului, alături de Cheia 1. Deci, ateacție mare către frumoasa polaritate cu 2-ul.
Şi a fost tare interesant să trăiesc Cheia 2, în tranzitul său, şi să percep această polaritate de masculin şi feminin într-un mod unic…cum anume? Imediat vă povestesc!

Pe 6 mai 2023, în mijlocul tranzitului Cheii 2, a fost sărbătorită Ziua Mondială a Labirintului! Pentru cei ce mă cunosc, deja ştiți pasiunea mea absolută legată de mersul pe labirint.
Ei bine, data de 6 Mai de anul acesta a fost tare revelatoare pentru mine. Habar nu aveam că exista o astfel de zi mondială, am aflat în timp util cât să o sărbătoresc alături de alți pasionați de mers pe labirint.

Mi-am început ziua cu participarea la o conferință susținută de Lauren Artress, o minunăție de femeie care a pus bazele unei rețele minunate de labirinturi, a construit labirint, a scris cărți ( printre care și: Walking a Sacred Path: Rediscovering the Labyrinth as a Spiritual Practice, şi îi aduce împreună pe cei pasionați de această activitate şi acest simbol. În primele minute ale conferinței, din start direct, Lauren ne vorbeşte despre sacrul feminin şi despre misticul labirint ca simbol al puterii contemplatoare feminine. Zis, ooo, începem bine, pe Cheia feminității. Continuă să ne vorbească despre simbolul păianjenului, ca țesătoare feminină, simbol al vechii înțelepciuni feminine şi despre planta numită Planta Păianjen. Se termină conferința, mă pornesc spre a explora un nou labirint, pe care n-am mai mers până acum.
Aleg din lista de locații unul din labirinturile aflate în oraşul meu şi mă pun pe drum. La semafor, mă uit la stânga mea şi pe geam, văd un desen într-o stație de autobuz. O caracatiță. Zâmbesc, căci caracatița e fix creatura asociată cheii 2. Ajung acolo, în locația aleasă şi am plăcuta surpriză ca acest loc să fie unul tare special, deschis publicului când sunt ocazii speciale.
Labirintul de afla la demisolul bisericii…adică sub altar. Ascuns cumva, misterios, ca energia feminină!

Încep să merg pe labirint şi să mă las ghidată în parcursul meu. Nu ştiu dacă ați mers pe labirint până acum, dar de n-ați mers, vă recomand cu drag să mergeți. Veți fi surprinşi cât de intimă şi interesantă este experiența. Ce este cel mai interesant pentru mine, legat de mersul pe labirint, este cum niciodată nu ştii pe unde te duce următorul pas, următoarea buclă, dar ştii că, urmând calea, vei ajunge în centru.
Mergând pe labirint, de ziua Labirintului, pe Cheie 2, realizam că asta este şi energia acestei Chei.
Exact ca misterul Labirintului…prin nebănuite căi te poartă spre centrul tău şi pe urmă înapoi în exterior. Şi după fiecare astfel de drum te regăseşti şi te găseşti a fi un alt tu, unul mai calm, mai blând, aflat mai în unitate cu toți şi toate.
Pentru mine, anul acesta, Cheia 2 este Cheia Labirintului Energiei Feminine.
Am mers pe labirinturi toată sarcina, acum am avut prilejul să merg pe labirint cu bebeluşa mea, purtătoare de 2 ori a Cheii 2.

De aveți Cheia 2, sau 1, vă invit să mergeți măcar o dată, pe un labirint. Faceți asta pe îndelete, lăsându-vă ghidați. Vedeți ce percepeți, cum simțiti experiența, cât de lent sau rapid mergeți, cum simțiți momentul prezebt şi dacă simțiți că v-ați găsit, poate chiar şi numai pentru câteva clipe, locul, în marele mister labirintic al Unității.
Iar pentru mine, personal, ziua aceasta a fost confirmarea clară a ceea ce simțeam, intuitiv, că am de făcut…să construiesc un labirint aici, la mine în curte, în Seattle și un labirint în țara mea natală, alături de oameni dragi, în România. Curând mă apuc de acest minunat proiect, voi posta detalii!

Călătorie plăcută spre Centru…şi înapoi!

Despre ziua Labirintului și despre evenimente de genul, puteți să citiți aici: https://www.worldlabyrinthday.org/
Rețeaua de Labirinturi din lume o găsiți aici:
https://labyrinthlocator.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *