Astăzi scriu despre una dintre temele de autocunoaștere cu rol puternic transformator în viața mea. Voi îmbina prezentarea drumului personal în lumea cunoașterii de sine cu incredibila înțelepciune transmisă de cheia 31.

Acum aproximativ 6 ani primeam un telefon de la prietena mea, Adriana, care îmi spunea “Adelaaaa, am găsit cartea care aduce iluminarea!”, făcând referire la cartea numită Cheile Genelor, titlu ce atunci era mult mai puțin popular în comparație cu momentul prezent. “Aaa, și apropo, am găsit și care este scopul tău! Îți trimit să citești acum! Vrei să îți comand cartea? Citești cheia scopului tău și, dacă rezonează informația cu tine, îmi zici, îți comand cartea!” Și cam așa am pășit eu în infinita și fascinanta lume a Cheilor Genelor.

Iată cum acum câțiva ani citeam pentru prima dată cheia 31, cheia care îmi activează sfera Scopului în profilul hologenetic ( puteți să vă calculați gratuit profilul aici). Voi detalia povestea acestei chei și a dinamicii avute în viața mea în rândurile și videoul de mai jos, cu speranța că aceste rânduri aduc claritate și integrare și pentru alți posesori ai lui 31. Până ajung acolo însă, voi schița, pe scurt, drumul autocunoașterii pentru mine, păstrând legătura cu această cheie.

Am fost întotdeauna persoana curioasă, cu infinite De ce-uri…ce treptat deveneau din ce în ce mai profunde. La cele ale copilăriei mi-au răspuns părinții sau cei apropiați, însă, crescând, complexitate întrebărilor creștea. Pe la 20 de ani, deja eram cu pasul făcut spre lumea autocunoașterii conștiente, sprijinită de mama mea care mi-a spus că am curiozități care cer ghidare înțeleaptă, am ajuns, din recomandare în recomandare, la primele școli de autocunoaștere ce m-au impactat. Din curs în curs, din școală în școală am ajuns să mă cunosc mai bine, iar acum să îi sprijin și pe alții în acest fascinant drum spre cunoaștere. În drumul meu am trăit muuuuuuulte experiențe, am avut multe de învățat și am căzut și m-am ridicat de multe ori. Dar, suficient despre drumul meu, haideți să plonjăm în povestea lui 31 și a legăturii cu tema propusă.

Aflată pe inelul de codoni numit “Inelul cel fără de Întoarcere”, cheia 31 parcurge drumul de la Umbra Aroganței la Darul Leadershipului și Harul Smereniei și îl are ca partener de programare pe 41 și se află în canalul Liderului Alpha, alături de poarta 7 ( canal tipic proiectorilor). Menționez și partea legată de tipologia proiectorilor pentru că este relevantă tema invitației și a momentului optim de a ghida. Pentru că liderul de tip 31/7 este un lider discret și puternic, care intervine atunci când ghidarea sa este solicitată și recunoscută. Mulți dintre posesorii acestui canal experimentează drumul (cel fără de întoarcere) al călăuzirii Sinelui, așadar, înainte de a arăta drumul pentru ceilalți, posesorul cheii 31 trăiește adevărul propriu zi de zi.

Liderul de tip 31 este un lider slefuit de experiențele prin care trece, și trece prin MULTE experiențe, pentru că are aproape partenerul de programare, cheia 41, căreia îi place să trăiască și să simtă fiorul noului tot timpul. Cade și se ridică, formându-și pas cu pas drumul spre înțelepciune. Căderea liderului 31 poate să fie o cădere de foarte sus, iar asocierea cu 41, codon restart, îl asigură pe posesorul de 31 că, de fiecare dată când devine arogant și e cocoțat prea sus, urmează căderea. Din repetatele căderi, 31 învață smerenia, învață să spună nu știu și să învețe tot timpul de la alții, renunțând la ideea că el știe tot.

Astrologie vedică vede nakshatra în care se află această parte a arhetipului Leului drept purtătoarea “focului rece” (adică focul care luminează și aduce înțelepciune fără a arde). De multe ori posesorii combinației 31/41 sau 31/7 chiar știu bine ce știu…problema apare când rămân fixați pe ceea ce știu și devin aroganți. Când ceea ce știu poate să călăuzească, când liderul știe că știe dar știe și că nu știe…atunci se deschid miraculoasele porți ale acestei chei. Liderul democratic de tip 31 este un lider nou, un lider uman, care a greșit, a căzut, a învățat, s-a ridicat și care a spus cu mult curaj adevărul propriu. Și a știut că după acest proces complet, urmează din nou o restartare, căci omul deschis la nou se reinventează constant. Proclamarea Adevărului Propriu, frumoasă asociere descrisă în cartea Cheile Genelor…esența lui 31 și a centrului gătului definit de canalul 31/7. A trăi și a grăi Adevărul Propriu. Mă amuz acum gândindu-mă la clasica replică din popor…”Fă ce spune popa, nu ce face popa!…ei bine, ea nu se aplică deloc tipului nou de lider…pentru că noul tip de lider își arată viața cu transparență și deschidere și ESTE ceea ce SPUNE, și trăiește conform adevărului pe care îl proclamă.

31 este Liderul Nou…liderul care…ESTE!

*mai jos sunt doua videouri pe această tema: unul în romană, unul în engleză. Vizionare plăcută!

Cheia 31
The 31 Leader and the 7 Guide

Sursa foto: https://www.inc.com/leigh-buchanan/you-dont-need-to-be-a-charasmatic-leader-to-run-a-successful-business.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *