Acum câteva săptămâni am dat startul unei serii de articole dedicate prezentării prietenilor mei. Cel mai de preț “bun” pe care am onoarea să îl trăiesc în această viață este conexiunea incredibilă cu prietenii mei. Mulțumesc cu recunoștință vieții pentru că mi-a adus oameni minunați în calea mea. Prietenia este una dintre cărămizile fundației ființei mele, iar această serie este dedicată celor care îmi sunt ca frații și ca surorile. Rând pe rând o să vă prezint prietenii mei și o să vă invit în lumea minunată a intimității și deschiderii dintre oameni.

Astăzi vă voi scrie despre prietena mea…mai bine zis sora mea – Liana. Sunt singură la părinți, dar am fost binecuvântată să am prieteni care îmi sunt ca frații și surorile. Știți cum se spune că poți să îți suni adevărații prieteni la orice oră? Cam așa sunt frații și surorile ce au venit sub formă de prieteni în viața mea. Liana este născută la o săptămână după mine, tot în aprilie…alt an, dar aceiași energie de primăvară. Ne-am cunoscut la un minunat curs ținut de Dana Erdei, ce acum ne luminează calea de sus, din nori. Țin minte cum am mers spre metrou cu Liana…povesteam una, alta și la un moment dat îmi spune…”da, și eu sunt Taur…dar am Ascendent în Gemeni…”. Eu îi răspund că și eu am Ascendent în Gemeni…”păi da, dar eu am Luna în Scorpion”, rapid îi răspund că și eu am Luna în Scorpion. “Aaa, eu sunt născută la Lună plină”…imediat îi răspund că și eu sunt născută la o zi după Luna Plină…și uite așa, de la un dialog spre metroul de la Unirii, s-a deschis spațiul spre o prietenie tare faină.

Liana este cea care m-a ghidat în atât de multe procese, interioare și exterioare. M-a ajutat să înțeleg importanța animalelor pentru echilibrul nostru emoțional și psihic, m-a ajutat să îl cresc și să îl accept total pe motanul meu, Milo ( de menționat că eram alergică la pisici…și tare panicoasă în ceea ce privește creșterea animalelor în casă, iar acum…nici urmă de alergie și panică, iar motanul stă lipit de mine non-stop).

Cu Liana am explorat în fel și chip Astrologia, Cheile Genelor, toate teoriile posibile și imposibile dedicate cunoașterii. Este prietena care îmi știe cele mai aberante epifanii și cea care are cea mai cea capacitate de a parcurge și detalia informațiile noi. Cu Liana pot să discut despre orice carte, orice teorie, este printre singurele persoane cu care pot să parcurg la aceiași viteză informația prețioasă, fără a rămâne fixate de o anumită teorie pentru prea mult timp. Cu ea pot concepe cursuri creative, mature, pline de cunoaștere. Și totul curge cu naturalețe și genialitate. Este unul dintre oamenii conectați la viitor, cu acea deschidere și cuprindere spefică înțelegerii de dincolo de teorii și de cuvinte.

De la tine, draga mea soră de suflet, am învățat de înseamnă feminitatea matură, jucăușă, rafinată și intimă. Cu tine am avut sanșa să explorez idei noi și trăznite, să ne jucăm în lumea ideilor fără grija că poate nu știm corect sau greșim. Cu tine învâț permanent. Ai fost acolo când am avut nevoie să fac curat în casă, ai fost acolo când am sărbătorit suflând în lumânări. Cu tine trec natural prin schimbări, ne transformăm separat și împreună. Știm să rădem împreună, să dansăm cu eșarfele, să pictăm…sau…să izbucnim în hohote de râs când ne vedem pescuind fructele din ceai. Cu tine am trecut prin schimbările de zodie, de ascendent…prin toate schimbările, doar ca să învătăm minunea de a rămâne deschise și creative.

Mulțumesc pentru discreția ta și grația ta, pentru cât de natural știi să ajuți și să îți oferi bunătatea nativă. Simt că ne știm dintotdeauna și știu că procesele noastre interioare ( și exterioare) ne-au adus întotdeauna aproape, indiferent de cât de mult sau de regulat am apucat să comunicăm. Tare mult îmi place cum evoluăm, atât separat cât și împreună (să ne traiască 22/55 urile).

<3!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *