Iată-mă scriind despre una dintre porțile / cheile care au spus cu adevărat și spun povestea vieții mele. Este una dintre activările pe care le-am simțit întotdeauna puternic de-a lungul vieții și una dintre cele care m-au apropiat de alți prieteni care au această poartă în profilul lor. Astăzi voi scrie despre Poarta / Cheia 59, cea care merge de la umbra Necinstei la Harul Transparenței prin Darul Intimității. Această activare este IMPORTANTĂ, nu numai pentru cei ce o au în profil, ci și pentru umanitate în ansamblu, mai ales în aceste perioade tulburi pe care le trăim.

Deci, haideți să explorăm în profunzime această Cheie, întrucât unui posesor al Porții 59 îi place să vadă și să experimenteze viața în profunzime (și da, și analogia cu partea senzuală pe care ați simțit-o este adevărată, mai ales pentru această Poartă)!

Simt să încep cu nivelul de Dar al acestei Chei, poate pentru că accesarea părții Umbră se simte puțin cam incomod pentru început … și, de asemenea, pentru că Darul acestei Chei este atât de uimitor de confortabil și de frumos! Intimitatea … oh, intimitatea plină iubire! 59 are un mod de a crea confortul, apropierea și senzualitatea în aproape orice loc unde merg sau unde se află. Oamenii care au această cheie activă în profilele lor intră imediat sub pielea celor din jur. Și când o fac, se simte atât de frumos că sunt aproape de cel drag. Cunosc multe persoane care au această activare și funcționează frumos în interacțiunile 1 la 1, fie că sunt ședințe cu clienții sau prieteni, fie că sunt ore de artă, terapie sau grădinărit. Aceștia creează o bulă de frumusețe și intimitate în orice mediu. Acest lucru se datorează faptului că acordăm cu adevărat atenție oamenilor și ne place să le auzim poveștile și să ne conectăm cu ei la un nivel mai profund. Uneori, asta include și contactul fizic, deoarece această Poartă este o Poartă tribală, iar activarea tribală este legată de atingere și senzualitate. Îmi place să asociez acest Dar cu modul în care poți „tăia” untul cu un cuțit moale, când untul este la temperatura camerei … este ușor și plăcut și nu se opune. Și că untul poate fi întins ușor pe o bucată de pâine bună, ca un dans al ingredientelor. Cam așa funcționează 59 – este plăcut, este senzual și bogat în modurile în care exprimă intimitatea.

Desigur, 59 are și o parte mai profundă, o parte sacră, deoarece este conectată la energia sexuală a Centrului Sacral din Harta Human Design. În Astrologia Europeană, această cheie activează Arhetipul Fecioarei, iar această dinamică este extrem de interesantă. În curând veți găsi mai multe postate pe acest subiect pe canalul meu, dar voi scrie pe scurt și aici, ca să nu vă fac să așteptați prea mult. 🙂 Fecioara este un semn de Pământ foarte interesant, cu are o bogată senzualitate, nu întotdeauna arătată altora cu imediat. Ritualul, curățenia și perfecțiunea sunt importante pentru acest semn, iar dragostea și intimitatea sunt subiecte importante în care energia Fecioarei devine foarte intensă. Să nu uităm că 59 o cheie este activă pe Inelul Unirii, deci unitatea, fluxul de energie, creația, sexualitatea și intimitatea sunt importante aici. Deținătorii de 59 sunt, de obicei, foarte atenți la senzualitatea și sexualitatea lor și, de cele mai multe ori, adevărații căutători ai dragostei și iubirii sacre, pentru că, așa cum am menționat, partea ritualică și sacră a vieții este foarte importante pentru Fecioare. Deci, prin intimitate și de multe ori și prin sex, cei care au 59 își exprimă viziunea cu privire la Uniune. Este ceea ce activează 59 în acest Inel al Unirii … Intimitate și Iubire Adevărată. Menționat metaforic ca „Dragonul din genomul tău” 59 este, în astrologia vedică, asociat cu Ketu (Nodul Sud) cunoscut sub numele de Coada Dragonului. Energia Dragonului este plină de putere sexuală și are capacitatea de a trezi energia Kundalini. Și aici, mulți dintre noi ce au această cheie, știm cum se simte drumul de la „vânătoarea” sexuală la sublimarea și cultivarea Parteneriatului Sacru. Fără a rămâne prea mult pe această temă, vă invit – pe cei cu 59 activ și pe aceia dintre voi care iubesc 59ari, să explorați straturile mai profunde și sacre ale intimității. Uneori este vorba despre sexualitate, dar uneori este vorba de mult mai mult … să nu uităm că partenerul de programare al lui 59 este 55 … Libertatea, una dintre cele mai mature și puternice Chei care deschid călătoria minunată spre Lumea Nouă . 59 și 55 își vor îmbina cunoștințele despre intimitate și libertate și vor crea noi moduri de a relaționa (fie în 1 la 1, fie în alte tipuri de relații).

Trecând la nivelul Umbrei, uhh, 59arii au de obicei o viață intesă și tensionată! Mai ales până când vor avea curajul de a fi transparenți. Umbra lui 59 este Lipsa Onestității și de multe ori este legată de necinstea în relația 1 la 1 sau, în cele mai multe cazuri, sau necinstea față de sine. Chiar dacă recunoașteți sau nu, de multe ori 59arii au fost sau sun, de multe ori, în triunghiuri romantice sau au înșelat sau au fost înșelați. Pentru a explora diferite tipuri de intimitate și sexualitate, 59 începe să se ascundă sau să mintă sau acceptă astfel de situații mai puțin oneste în viața lor. Poate că nu sunt necinstiți, dar partenerii lor sunt … și văd și acceptă asta în tăcere, chiar dacă în interior simt că nu este onorabil pentru nimeni. Iar când se întâmplă acest lucru, cheia 55 „suferă” și ea, întrucât libertatea noastră și a celuilalt este limitată. Libertatea de exprimare, de a fi, de a iubi. Necinstea este dificilă și de multe ori egoistă (eu personal simt o legătură foarte puternică cu cheia 27, o voi explica în video, dacă ai 59 și 27 în profilul tău, gândește-te puțin la modul în care se îmbină și scrie-mi ce descoperi apar). Poate prinde într-o cușcă Libertatea Sinelui și Libertatea celuilalt, deoarece 59 știe să fie intim și într-un mod parșiv … 59arii acordă multă atenție celuilalt și uneori „livrează” ceea ce celălalt are nevoie sau vrea, creând un fals sentiment de intimitate și apartenență. Ar putea fi o umbră dificilă de văzut și de contemplat, dar, Libertatea pe care tu și ceilalți o obții după ce discerni adevărul este uimitoare. 🙂

Sărind la Harul Transparenței, simt că legătura pe care 59 o are cu 55 este de o putere imensă și, de asemenea, inelul iubitor și puternic al Uniunii (care conține cheile 4, 7, 29, 59) are lecții excelente pentru fiecare dintre noi. După cum putem vedea cu toții, Lumea trece prin schimbări MARI … lumea devine acum din ce în ce mai transparentă … îi putem vedea problemele și frumusețile și putem „mirosi” schimbarea. Transparența lui 59 este ca a lua un văl, este ca a vedea realitatea cu claritate și compasiune pentru a oferi spațiu pentru schimbare și libertate. 55 este o poartă individuală, 59 este o poartă tribală. 55 de putere individului, 59 oferă grijă. 55 este trezit de energia puternică mișcată de 59 … 59 începe să miște Dragonul astfel încât DragonFly ( Libelula) (simbolul 55) poate fi liberă și se poate transforma.

Lucrarea îî aparține lui Firat Solhan și este expusă aici: https://www.artstation.com/artwork/ExNm8

Deoarece atât 55, cât și 59 îmi sunt activări dragi, iar lecțiile lor au modelat până acum realitatea mea, vă invit să luați în considerare unde ați fost necinstit în viața voastră și cum ați limitat libertatea … a voastră și a celorlalți … A fost intimitatea cale de creștere și împuternicire … sau de prizonierat care s-a simțit ca o cușcă pentru Dragonul interior? Cum poți folosi mai bine darurile superbe ale Iubirii și Intimității? Poți să iubești și să mângâi cu intimitate și blândețe penele Phoenixului, realizând că ești pe cale să trezești Dragonul ca pe forță nelimitată în fiecare dintre noi?

*pentru cei interesați de explorarea laturilor mai profunde ale subiectului, puteți să parcurgeți mai multe informații despre Pasărea Huma și semnificația acesteia în cultura orientală … Am găsit imaginea de mai sus un amestec frumos între Energia Dragonului și Energia Phoenixului. Distrează-te explorând mai multe!

Sursa imaginii :https://www.artstation.com/artwork/ExNm8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *