Dragi exploratori ai Cunoașterii, Autocunoașterii și Astrologiei,

Ne întalnim pe 17 Ianuarie 2021 de la ora 10.45 la ora 12.45 pentru a discuta despre semnificația planetei Saturn în Astrologie.

Cursul este adresat atât începătorilor cât și avansaților. Vom detalia semnificația lui Saturn în diferitele semne zodiacale, de la Berbec la Pești, trecând prin toate cele 12 arhetipuri zodiacale și prin cele 12 Case astrologice. Veți înțelege cum activează această energie planetară procesul vostru personal de maturizare și de asumare a propriei vieți.

După achitarea cursului și completarea formularului de înscriere, veți primi pe mail datele de logare la curs și datele pentru intrare pe Zoom. Ideal ar fi să vă înscrieți până pe data de 16 Ianuarie, pentru a putea calcula și trimite hărțile în timp util către voi. Cursul interactiv pe Zoom ține 2h, are loc online, iar înregistrarea webminarului o puteți accesa după aproximativ o săptămână de la data cursului în contul vostru personal pe platfroma de cursuri de pe acest site. Prețul cursului este de 170 de lei. Plata poate fi făcută în contul firmei ditrect cu cardul, pe site, dup[ completarea formularului. În formularul de înscriere puteți completa data, ora și locul nașterii, pentru a vă putea trimite hărțile natale personale, cele cu care vom lucra la curs și pe care le puteți folosi ulterior în studiul vostru în domeniul Astrologiei.

Participă acum la Cursul despre Saturn:

Pentru participare și accesul la curs, completați formularul de mai jos, și realizați plata direct cu cardul, la pasul 2. Imediat după confirmarea plății, veți primi pe mail datele de logare pentru curs. Mulțumesc!

Pasul 1

    Pasul 2