În ultima zi în care Soarele activează cheia 8 am decis sa scriu acest articol în care să detaliez impactul pe care îl are și l-a avut în viața mea. Cheia sau poarta 8 este asociată stilului, nu numai celui pe care îl exprimăm exterior, dar și celui interior. Una dintre porțile aftale pe circuitul individual ( puteți citi mai multe despre acest subiect aici), ea ne aduce mai aproape mesajul rebeliunii și autenticității.

Drumul pe care îl face această cheie, conform descrierii din Cheile Genelor, este cel de la Mediocritate la Splendoare, prin calea Stilului. Astrologic, cheia 8 face tranziția dintre semnul Taurului și cel al Gemenilor și este activă întotdeauna la sfârșitul lunii mai. În astrologia vedică ea se află în Nakshatra numită Krittika, la fel ca și cheia 23, iar simbolul acestei secțiuni astrologice în tradiția indiană este cițitul sau tăierea. Vom explora împreună de ce și care este diferența între tăierea de care menționam in videoul de aici, despre cheia 23, și tăierea și folosirea obiectelor de șlefuire în cazul cheii 8.

Nu pot trece la interpretarea personală legată de acest plasament până nu menționez și activările din Human Design. Cheia 8 se află alături de cheia 1 în Canalul 1-8 – Canalul Originalității sau Canalul celui care este un Model Individual, legând centrul identității (cheia 1) de centrul gâtului (cheia 8). Unul dintre canalele legate de leadership, 1-8 este activ în hărțile celor care devin ghizi apreciați de ceilalți după ce își cunosc și asumă propriul stil și proria identitate autentică. Mai jos aveți o descriere a acestei energii, scrisă de Ra Uru Hu, fondatorul Human Design.

Acum 8-1, pentru că este o creativitate autoproiectată, nu uitați că trebuie recunoscută. Și aici ai ceva neobișnuit, deoarece aici ai singura voce creativă a individului. Acum este interesant să observăm asta. Aceasta este singura voce creativă a individului și singura voce creativă a individului spune: „Știu că pot contribui sau nu”. Pentru ca individul să fie cu adevărat creator, trebuie să-l împuternicească pe celălalt. Contribuția lor firească este împuternicirea celuilalt. 8-1 este înrădăcinat în cea mai creativă, singură hexagramă numit creativă în acest sens, care este prima hexagramă.

Ra Uru Hu – https://humandesign.tools/hd-channels

“Deci, cu ce avem de-a face aici este 8/1, este un rol de expresie unică. O expresie unică care face tot posibilul pentru a vă atrage atenția și a vă schimba perspectiva asupra naturii lumii. Aceasta este a 8-a poartă, iar vocea sa spune: „Știu că pot contribui, știu că pot contribui, știu că există această cale.” Și, desigur, acea a 8-a poartă va sta în picioare și vă va spune: urmează-mă. Deci, cei 8 încearcă încă o dată, „Știu cu adevărat.” Și apoi se întorc și pleacă. Acestea sunt un Model Individual. Sunt un exemplu. Își vor merge drumul. În această situație ( în text Ra menționează exemplul unui accident de avion), singura persoană în care aș avea încredere să mă scoată de acolo este 8/1. Este singurul în care aș avea încredere. Așadar, fie îi urmăriți, fie nu, pentru că nu vor încerca, ca Alfa ( Canalul 31-7) sau Prodigalul (Canalul 13-33), să vă convingă, pentru că, la urma urmei, acestea sunt sociale, se împărtășesc, sunt comunicative.
Dilema pentru model, dilema pentru individ, este că nu este social, deci nu are această capacitate pentru a putea ajunge în sensul social și nici nu are aceeași direcție lingvistică, deoarece sunt nu este conceput pentru a partaja. De fapt, este concepute pentru a împuternici și a nu fi influențat. Nu trec prin discuții. Lucrul lor este: știu. Doar stiu; Știu, știu, știu și asta este tot ceea ce îți pot oferi. Și, desigur, este limitarea lor profundă, deoarece aceasta este ceea ce le face atât de dificil să poată avea impactul lor, să se poată abilita în această situație. Individul aduce mutație abia atunci când modelul individual de rol stabilește de fapt viabilitatea de a ști că, în cele din urmă, acest lucru poate deveni ceva care va influența colectivul și numai secundar. Colectivul va trebui doar să îl accepte; va trebui să accepte indiferent de rezultate. Amintiți-vă că individul aduce mutație; mutația schimbă regulile. Modelul individual modifică regulile. Colectivul vrea să vă spună de ce. Vrea să obțină votul tău, în timp ce individualul spune – Nu vreau să obțin votul tău; Vreau aici doar să-mi aduc contribuția. Este foarte diferit. Sunt obligat în această situație; Îmi voi aduce contribuția. Știu cum să ies de aici. Ori mă urmărești sau nu, la naiba cu tine.”

Ra Uru Hu

Acum că v-ați familiarizat cu energia acestei chei, haideți să o cunoaștem și mai profund. Voi forma cadrul acestei explorări prin menționarea titlului metaforic menționat de Richard Rudd. Cheia 8 este numită și Diamantul Sinelui, alăturare cu care rezonez puternic și care descrie și povestea altori fericiți purtători ai acestei energii. Drumul plin de rebeliune și răzvrătire al posesorului cheii 8 este legat de descoperirea și exprimarea stilului, iar această exprimare a stilului, daca este făcută la momentul potrivit și în grupul potrivit armonizează legătura dintre energia individuală și cea colectivă.

Când auzim termenul de diamant, mulți dintre noi ne gândim la bijuteriile care conțin acest nestemat, frumos șlefuit și strălucitor. Ce spuneți însă de diamantul brut? Vi se pare la fel de frumos? Ca posesoare a cheii 8 și a întregului canal 1-8 și ca prietenă a multor altor rebeli plini de stil care au cheia activă în profil, vă pot spune că munca pe care o depunem pentru a ne șlefui este colosală. Înainte de a ne arata stralucitori, într-o Splendoare ( Harul cheii 8) radiantă care inspiră și ghidează, sunt ani de muncă și de descoperire a sinelui. De multe ori cei cu această activare trec prin faze în care nu sunt înțeleși, sunt considerați ciudați, altfel, nu pot fi cuprinși și integrați cu ușurință. Dar, în ciuda dificultăților, Diamantul Sinelui continua să se slefuiască, să se lase văzut, să îndrăznească să străluceasca și să își aducă contribuția în colectiv. Menționam la început alăturarea cu elementul cuțitului sau a lamei sau a procesului de tăiere. Ideea de presiune, de formare în condiții grele, de transformare este extrem de legată de procesul de realizare a diamantelor. Daca nu suneți familiarizați cu procesul, puteți urmări un scurt video aici. Diamantul este obținut prin procese dificile și complexe și umanitatea a găsit soluții mult mai simple și rapide de a fabrica diamante artificiale care arată aproape identic cu cele naturale – ceea ce mă duce cu gândul că exact acea stălucire și versatilitate a diamantului este cea care se dorește replicată, așa cum și Liderii răsar peste noapte, creați la fel de artificial. Cam așa este și drama celor cu cheia 8. De multe ori sunt copiați sau asistă cum persoane cu mult mai puțină dedicare față de procesele interioare ajung mai sus, strălucind puternic și inspirând. Timp în care posesorul de cheie 8 muncește cu Sinele, slefuiește, trece prin presiuni exterme pentru a deveni din ce in ce mai radiant și puternic. Procesul acesta ia timp și nu poate fi grăbit. Asta este prima caracteristică a acestor nativi, dedicarea cu care investesc energie și cunoaștere pentru a descoperi fețetele strălucitoare ale Sinelui. A doua caracteristică este multifațetarea. Pentru că este una dintre cheile legate de leadership, 8 prezintă și strălucirea care inspiră grupurile, este o poartă legată de aducerea contributiei și de împuternicirea Sinelui și a colectivului.

Si, pe finalul articolului meu, voi menționa și că Diamantul este folosit și pentru a tăia, poate cunoașteți ustensilele folosite de tații sau bunicii noștri pentru a tăia sticla. Așadar, nu numai frumos, dar și puternic, versatil și util este acest Diamant. Cum este Diamantul Sinelui tău? Tu prin ce procese de transformare și de descoperire ai trecut? Cum îți arăți strălucirea interioară și ce te-a impiedicat să te arăți sau să te integrezi?

Vă îmbrațisez și vă dedic o melodie clasică pentru noi toți cei care avem această energie puternică în noi. Shine on – YOU -Crazy Diamond!

Sursă foto:
https://www.zoemagazine.net/162415-louis-vuitton-unveils-the-sewelo-diamond/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *